x
Close


Közelgő események

Filmek

Bryce Dallas Howard szerint izgalmas forgatókönyvet kapott a Jurassic World: Dominion

Remek történettel ér véget a Jurassic World-trilógia.

Bryce Dallas Howard szerint izgalmas forgatókönyvet kapott a Jurassic World: Dominion
  • Publishedjúnius 21, 2020

Bryce Dallas Howard az elmúlt évben a kamerák túloldalán is kipróbálhatta magát, hiszen Ron Howard apja után ő maga is feladatott kapott a messzi-messzi galaxisban, ő forgatta a The Mandalorian negyedik részét. A kis kitérő után hamarosan ismét filmben bizonyíthat, miután Colin Trevorrow és Emily Carmichael forgatókönyve alapján jövőre érkező Jurassic World: Dominion női főszereplőjét alakítja.

Miután kreatív különbség alakult ki Trevorrow és a Lucasfilm vezetői között, a rendező távozott a IX. rész éléről, s útja egyesen a Jurassic World franchisehoz vezetett, aminek alapjait még ő fektette le 2015-ben. Nagyon keveset tudni a filmről azon túl, hogy egy olyan világot mutat be, amiben a dinoszauruszok és az emberek egymás mellett élnek, hiszen a Jurassic World: Bukott birodalom azzal ért véget, hogy az állatok kiszabadultak.

A Collider készített interjút a színésznővel, aki konkrétumokat nem mesélt a sztoritól, de csak elismerő szavakkal jellemezte Trevorrow és Carmichael művét:

A forgatókönyv zseniális. Olyan izgalmas volt olvasni – a férjemnek is el kellett olvasni. Colin [Trevorrow] úgy fogalmazott, hogy ’persze, Seth-tel közösen elolvashatjátok’, és mi így tettünk. A történet üdítő volt, mert mindannyian olyan izgatottak vagyunk, hogy visszatérjünk.

Bryce Dallas Howard

Mondanunk sem kell, hogy Howard semmi konkrét információt nem osztott meg a filmről, de a jelek szerint minden a legjobb kezekben van, s méltó befejezést kap a trilógia. J.A. Bayona kinyitotta a kaput, kíváncsian várjuk, hogy milyen fordulatot vesz a történet, amibe még a legendás Jurassic Park triója, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér. Az is egészen biztos, hogy a harmadik résszel nem ér véget a történet, hiszen a Jurassic World: Dominion valami újnak a kezdete lesz.

Bryce Dallas Howard
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.