x
Előzetesek

Brutálisra sikerült a Gyilkos Halloween új, felnőtteknek szóló erőszakos előzetese

Michael Myers visszatér, és kegyetlenebb, mint volt.

  • Publishedjúnius 25, 2021

A Blumhouse stúdió Halloween alkalmából tavaly már meglepetéssel kedveskedett a horror műfaj kedvelőinek. A BlumFest virtuális találkozón levetítették a nagysikerű, 2018-as Halloween-folytatásának, Gyilkos Halloween első kedvcsináló kis előzetesét, éjjel pedig befutott az első nagy előzetes is az őszi megjelenés előtt.

Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nem csak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki. Haddonfield város lakóinak teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy közös erővel győzzék le a gonoszt.

Az előzetes nem fukarkodik az utalásokban, ugyanis már a videó elején elárulták a rajongóknak, Michael Myers hogyan menekült meg az égő házból, miután az előző film végén Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) felgyújtották a családi faházat. Emellett pedig láthatunk néhány egészen brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságot is, a szó szoros értelemben már mészárlás szemtanúi vagyunk.

A filmet ez alkalommal is David Gordon Green rendezi, az írók pedig újra Danny McBride és Scott Teems lesznek. Olyan színészek tűnnek majd fel a moziban, mint Judy Greer, Andi Matichak, Kyle Richards, Nancy Stephens, Charles Cyphers, Anthony Michael Hall és Robert Longstreet.

A filmet eredetileg 2021 októberében mutatta volna be a Universal, azonban a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel eltolták a bemutatót. A Gyilkos Halloween hazai bemutatója: 2021. október 14.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.