Főoldal Filmek A Halloween Kills onnan folytatódik, ahol előző éjjel véget ért a Halloween
Filmek

A Halloween Kills onnan folytatódik, ahol előző éjjel véget ért a Halloween

Rögtön a folytatás következik a Halloween után.

678
Halloween
Forrás: Universal Pictures

Mint arról már tegnap este beszámoltunk nektek, a Universal Pictures egy évvel eltolta a Halloween Kills bemutatóját a koronavírus-járványra hivatkozva. De azon túl, hogy ezt a szomorú részletet megosztották a rajongókkal, a történettel kapcsolatban is megtudtunk egy fontos dolgot, mégpedig hogy a folytatás rögtön ott veszi fel a fonalat, ahol a 2018-as Halloween befejeződött. Illetve néhány ismerős arcot is visszahívnak.

A Halloween Kills bemutatóját 2020. októberről 2021. októberre halasztották. A bejelentést David Gordon Green rendező közösségi oldalon tette meg, egy hosszú levelet mellékeltek, melyben néhány részletet is megosztott a sztorival kapcsolatban. A forgatókönyvön dolgozó Danny McBride megerősítette, hogy közvetlen azután járunk majd, hogy az előző rész véget ért.

Ugyanazon az éjszakán történik, ahol az utolsó film véget ért.

Danny McBride

Ha visszaemlékszünk, akkor két éve ott ért véget a Halloween, hogy Laurie, az ő Karen lánya és Allyson dédunokája megmenekültek Michael Myers karmaiból, s a maszkos álarcos elvileg bennégett a ház alagsorában.

A film eseményei sok olyan karaktert visszahoznak, akiket az 1978-as film óta nem láttunk a történetben. Összegyűlnek, hogy egyszer és mindenkorra megpróbálják megállítani ezt az őrült Michaelt. Az első rész inkább Laurie elszigetelt életéről szólt Michael után, illetve hogy megkíséreljen bosszút állni. Ez személyes volt. A Halloween Kills inkább arról szól, ahogy egy közösségen eluralkodik a káosz. Arról szól, ahogy a félélem vírusként terjed. Megtudtuk, hogy Jamie Lee Curtis Laurie szerepében bármire képes. Nem tudtuk, hogy mire számíthatunk, ha vele dolgozunk. Az a tény, hogy saját kaszkadőr mutatványait egyedül is meg tudta csinálni, mindenki hátsóját szétrúgja, és ez határozottan azt jelenti, hogy újraértékeljük, mit akarunk csinálni a történet következő fejezetével. Izgatottak voltunk, hogy megkötések nélkül írtunk arról, mire képes Laurie.

David Gordon Green

És ha már ilyen szomorú hírről számoltak be tegnap este, akkor bemutatták az első teaser videót, ami szintén arról mesél, hogy milyen Halloween Kills közvetlen az előző rész után játszódik majd.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.

A Halloween véget ér
Filmkritikák

A Halloween véget ér kritika

A franchise ennél rosszabb befejezést nem is kaphatott volna.