A Halloween Kills bemutatóját is eltolták a koronavírus-járvány miatt

A stúdió ma bejelentette, hogy szinte napra pontosan egy évet késik a film bemutatója.

Ismét szomorú híreket kaptak a filmrajongók, ugyanis a Halloween Kills is azon filmek sorát erősíti immáron, amelyet a koronavírus-járvány miatt nem tudnak időben bemutatni. A Deadline számolt be először arról, hogy a Universal Pictures az 2021.október 15-i bemutatót egy mind ez idáig meg nem nevezett film helyére, 2022. október 14-re tolta.

Nem ez volt azonban az egyetlen változás. A The Forever Purge, amelynek eredetileg most pénteken kellett volna jönnie, 2021. július 9-re került, a Kampókéz-remake pedig szeptember 25-ről október 16-ra vándorolt. John Carpenter és David Gordon Green egyébként a Twitteren tett közzé egy viszonylag terjedelmes és kifejezetten szomorú hangvételű közleményt, melyben elmondták, hogy nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk, ám a filmet mindenképpen moziba szánják, ennélfogva amíg a mozik helyzetét nem látják biztosítottnak, ilyen kompromisszumokra lesz szükség a részükről.

Scott Teems a film forgatókönyvírója korábban a Movieweb nevű lapnak nyilatkozva nagyon lelkesen beszélt a filmről:

Nem igazán mondhatok semmit a filmről, de nagyon izgatott vagyok miatta. Láttam egy nyers vágást néhány héttel ezelőtt, és egy kicsit elfogult vagyok vele, de ösztöneim azt súgják, hogy akik látták a legutolsó filmet, ők most emiatt is nagyon izgatottak lesznek. Képzeljétek el az első részt szteroidokkal megspékelve.

A Halloween Kills új bemutató tehát 2022. október 14.

Halloween
Total
9
Shares
Previous Article

Magyar kéz is egyengette Ellie kalandját a The Last of Us Part II-ben

Next Article
Tenet

Christopher Nolan ezért nem akarta, hogy eltolják a Tenet bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!