Gyikos Halloween

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Gyilkos Halloween vetítésére

Nyerjetek belépőket a Gyilkos Halloween című filmre.

Eredetileg tavaly szerették volna bemutatni a nagysikerű 2018-as Halloween című film folytatását, azonban a koronavírus-járvány miatt a Universal Pictures egy évet tolt a bemutatón, de október végén a hazai mozikban is bemutatják a Gyilkos Halloweent. A UIP-Duna Film jóvoltából most Te is ott lehetsz másodmagaddal a Gyilkos Halloween című film premier előtti vetítésén október 20-én, szerdán este az egyik budapesti moziban.

Nincs más teendőd, mint a lenti kérdésre helyesen válaszolni. A filmet október 20-án, szerdán este 19 órakor fogják levetíteni az egyik budapesti moziban.

A jelentkezéseket október 18-án 18 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben megerősítést kérünk, hogy valóban ott tudtok lenni a vetítésen. Fontos, a nyerteseknek egy napjuk lesz jelentkezni a belépőért, különben újrasorsoljuk, ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik valóban ott tudnak lenni a vetítésen. Ne vegyük el a lehetőséget másoktól. Csak a helyes megoldást beküldöttek vehetnek részt a sorsolásban. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Gyilkos Halloween magyar nyelvű előzeteséről:

Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nem csak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki. Haddonfield város lakóinak teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy közös erővel győzzék le a gonoszt.

Total
1
Shares
Previous Article
Batman visszatér

Madonna megerősítette a pletykát, tényleg visszautasította a Batman visszatér Macskanő szerepét

Next Article
007 Nincs idő meghalni

Várakozáson alul nyitott a 007 Nincs idő meghalni amerikai piacon, de így is mindenki James Bondra volt kíváncsi

Related Posts