Főoldal Filmek Stílusosan, éppen Halloween előtt bemutatták a Gyilkos Halloween teaser előzetesét
Filmek

Stílusosan, éppen Halloween előtt bemutatták a Gyilkos Halloween teaser előzetesét

Immáron biztos, Jamie Lee Curtis visszatér.

200
Gyilkos Halloween

A Blumhouse stúdió Halloween alkalmából meglepetéssel kedveskedett a horror műfaj kedvelőinek. Ma ugyanis a BlumFest virtuális találkozón levetítették a nagysikerű, 2018-as Halloween-folytatásának, a Gyilkos Halloween első kedvcsináló kis előzetesét. A filmet eredetileg 2021 októberében mutatta volna be a Universal, azonban a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel eltolták a bemutatót.

A stúdió most egy kicsit több, mint harminc másodperces videót tett közzé, melyben fény derül egy fontos részletre is, miszerint Jamie Lee Curtis egészen biztosan visszatér a folytatásban. A rövid kis előzetes Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) párbeszédével indít, és úgy tűnik, hogy nincsenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy Michael Myers nem halt meg az előző rész végén a tűzben. A gonosz él és virul, és ahogy látható a videóban, még a maszkja is túlélte a tüzet.

A filmet ez alkalommal is David Gordon Green rendezi, az írók pedig újra Danny McBride és Scott Teems lesznek. Olyan színészek tűnnek majd fel a moziban, mint Judy Greer, Andi Matichak, Kyle Richards, Nancy Stephens, Charles Cyphers, Anthony Michael Hall és Robert Longstreet. Ez még csak az első abból a két folytatásból, melyet Green a 2018-as filmhez tervez, néhány éven belül a Halloween Ends címet viselő mozi is érkezik. Scott Teems, a filmek forgatókönyvírója korábban így nyilatkozott a második részről:

Nem igazán mondhatok semmit a filmről, de nagyon izgatott vagyok miatta. Láttam egy nyers vágást néhány héttel ezelőtt, és egy kicsit elfogult vagyok vele, de ösztöneim azt súgják, hogy akik látták a legutolsó filmet, ők most emiatt is nagyon izgatottak lesznek. Képzeljétek el az első részt szteroidokkal megspékelve.

Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nem csak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki. Haddonfield város lakóinak teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy közös erővel győzzék le a gonoszt.

A Gyilkos Halloween hazai bemutatója: 2021. október 14.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az ördögűző: A hívő
Előzetesek

Bemutatták Az ördögűző: A hívő utolsó nagy előzetesét

Nézd meg Az ördögűző: A hívő nagy előzetest magyar szinkronnal.

Az ördögűző: A hívő
ElőzetesekBREAKING

Ellen Burstyn visszatérésével hátborzongató előzetest kapott Az ördögűző: A hívő

Démoni jó kalandnak ígérkezik Az ördögűző: A hívő, amit már magyar szinkronnal...

A Halloween véget ér
Kritikák

A Halloween véget ér kritika

A franchise ennél rosszabb befejezést nem is kaphatott volna.