Benicio Del Toro beszélt a The Predator-filmről

A film forgatását még nem kezdték el, jelenleg is folynak az előkészületek.

A film forgatását még nem kezdték el, jelenleg is folynak az előkészületek.

A Deadline hozta le a hírt, melyben Benicio Del Toro-val készítettek egy interjút, aki elmondott egy s mást a 20th Century Fox új filmjéről, a The Predator-ról. Az új Ragadozó film a franchise egy újjáélesztésé lesz, melyben arra tesznek próbát, hogy visszahozzák az 1987-es Arnold Schwarzenegger-rel bemutatott feelinget. Del Toro szerepe a sci-fi filmekben egyáltalán nem meglepő, hiszen A galaxis őrzőiben, és a Star Wars 8-ben is szerepet kap majd.

A Vasember 3 és a Rendes fickók rendezője, Shane Black fogja rendezi a The Predator-filmet, ami a tervek 2017 februárjától forog – állítja a The Hollywood Reporter. A szkriptet pedig A szörnycsapat film írója, Fred Dekker készíti, de maga a rendező is belefolyik a munkába, közösen alkotják az évtized egyik legjobban várt filmjét.

A film részletei továbbra is titkosak, nem lehet tudni hol, és mikor fog játszódni, még a film főszereplőjét sem árulták el – Mondogatják James Franco nevét, valamint, hogy cameo szerepre Arnold is beugrik. -, de a film producere, John Davis korábban a következőket mondta:

Mind az írás, mind a perspektíva nagyon friss. Azt mondom neked, akkor fogsz bármit is kapni, amikor arra nem számítasz, és azt fogod mondani: „Ez a legszórakoztatóbb út, ami a franchise-zal történhetett.”

Black is elmondta korábban, hogy a film megtartja majd az első két film cselekményeit, tehát a szó szoros értelemben a “reboot” szót itt nem jelenti a széria újrakezdését. Azt is elmondta, hogy a forgatókönyvben van egy utalása arra, hogy miért ezt, a Predator címet kapta a film, s nem a Predators, többes jelzőt.

Az eredeti Predator-filmet John McTiernan rendezte, melynek főszereplője az említett Arnold Schwarzenegger volt. Dutch, aki az amerikai különleges erők csapatának vezetője volt, egy mentőakciót vezetett a dzsungelbe, hogy civileket mentsenek meg. Azonban rá kellett jönniük, hogy egy eddig nem látott fenevaddal, egy földönkívülivel kell szembenézniük, ami nem kegyelmez a katonáknak. Ezt követte 1990-ban a második rész, de a Predator 2 már nagyvárosban, Los Angeles kellős közepén ritkította a fegyvereseket. A 2000-es évek elején született egy crossover, az Alien franchise jogok tulajdonosával, a 20th Century Fox-szal közösen készítették el az Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen néven ismert folytatást, majd annak a második részét 2007-ben (Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2.). 2010-ben láttunk próbálkozást Nimrod Antal-tól egy Predators-mozira, de alulmaradt, és gyorsan felejthető volt az alkotás. Shane Black nehéz helyzetben van, nagyok az elvárások, de elmondta, hogy régi formáját hozza a széria, és igazi Ragadozó-filmet láthatunk majd.

A The Predator 2018. február 9-én érkezik a mozikba.

12733356_451836991674731_2553352093717794126_n_mini

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Florence – A tökéletlen hang

Next Article

The Marvel Symphonic Universe - Videóesszé

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!