Főoldal Filmek A producerek megerősítették, készül a Sicario 3.
Filmek

A producerek megerősítették, készül a Sicario 3.

Csodálatos történetet raktak össze a Sicario 3. részére.

901
Sicario

Annak idején nagyszerű volt a Sicario, és még most is sokan igazi remekműként tekintenek rá. A történethez pazar akciójelenetek társultak. A forgatókönyvön Taylor Sheridan dolgozott, akit jelenleg leginkább a Yellowstone-univerzum mestereként ismerhetünk, a rendező pedig Denis Villeneuve volt, akit Hollywood talán legnagyobb feltörekvő rendezőjeként tartanak számon.

A film lebilincselő története mellett meghatározó alakításokat láthattuk Emily Blunt-tól, Josh Brolin-tól és Benicio del Toro-tól. Blunt egy FBI-ügynököt játszott, akit a Brolin által alakított CIA-ügynök toboroz, hogy segítsen elkapni a drogbirodalom könyörtelen vezetőjét. A szereplők közül Alejandro Gillick (Del Toro) volt az, aki igazán kiemelkedett – egy korábbi mexikói ügyészből lett CIA által kiképzett bérgyilkos, akit a bosszú hajtott. Miután a kartell főnöke leszámolt a családjával, mindenáron bosszút akart állni a bűnözőkön. A filmet Oscar-díjra is jelölték, majd készült hozzá folytatás, és a jelek szerint érkezni fog a harmadik rész.

A folytatást 2018-ban mutatták be, és azóta többször is szóba került már a harmadik rész. A készítők sokáig hallgattak, múlt héten viszont megtörték a csendet. Igen, megerősítették, hogy fejlesztés alatt áll az új film! A The Messenger értesülései szerint – Basil Iwanyk és Erica Lee producerekkel beszélve – a Sicario 3. fejlesztése folyamatban. “Ó, igen” – jelentette ki Iwanyk, míg Lee hozzátette, hogy nagyon örülnek az ötletnek, de a WGA sztrájk miatt az írás jelenleg szünetel. “Amikor folytathatjuk az írást. A tollat letettük, de az ötlet fantasztikus” – mondta. Rákérdeztek arra is, hogy a csapat újra összeáll-e a folytatásra.

Alig várom a Sicario 3-at. Örökké tudnám nézni, ahogy Benicio játssza azt a fickót. Úgy értem, Beniciót bármiben meg tudom nézni, de ezzel a karakterrel nem lehet megunni.

Basil Iwanyk

Iwanyk és Lee következő projektje The Continental című sorozata. A John Wick-univerzumban játszódó cselekmény egy háromórás előzménysorozat, aminek első részét szeptember 22-én mutatta be a Peacock.

sicario cannes film festival
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sicario
Filmek

Christopher McQuarrie dolgozik a Sicario 3. forgatókönyvén, és már majdnem teljesen kész

A Sicario 3. producerei azt ígérik, hogy a legjobb emberek dolgoznak a...

A Francia Kiadás
Filmkritikák

KRITIKA: A Francia Kiadás

Wes Anderson már azt csinál amit akar, és ennek mi nézők örülhetünk...

sicario mini
Filmek

Már dolgoznak a Sicario harmadik részén

Még be sem mutatták a Sicario 2: A zsoldos részt a mozikban,...