x
Filmek

James Francot szemelték ki a Predator 4 főszerepére?

A legfrissebb pletykák szerint a rendező James Francot szemelte ki a Predator-film főszerepére.

James Francot szemelték ki a Predator 4 főszerepére?
  • Publishedjúlius 16, 2016

A legfrissebb pletykák szerint a rendező James Francot szemelte ki a Predator-film főszerepére.

Sok éven keresztül ment a vita, hogy elkészül-e a Ragadozó franchise folytatása. Végül Shane Black rendező és a 20th Century Fox kezet ráztak, így ősszel már kezdődik a munka. Egyelőre csak a The Predator néven futó projekt forgatása szeptemberben veszi kezdetét, s előreláthatólag december hónapig fog tartani- talán még tovább is.

Sajnos a castingról még nem esett szó eddig, nem tudjuk, hogy kikkel találkozhatunk a rebootban. Egy névtelen forrás biztosra állítja, hogy az eredeti Ragadozó-film sztárja, Arnold Schwarzenegger, azaz Dutch is feltűnik majd az új részben, de csak mint mellékszereplő. Arról is lehetett már olvasni, hogy a rapper és színész 50 centet is aláírt már egy szerepre. A stúdió sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó a felröppent híreket.

Hollywood legnagyobb tehetségkutató intézete, a CAA most arról írt, hogy James Franco lehet a következő nagy Predator vadász. Jeff Sneider egy YouTube videóban jelentette ki, hogy Franco lehet a Shane Black által rendezett The Predator-film új sztárja. Természetesen eddig senki sem erősítette meg a hírt. Jeff Sneider a következőt mondta a Meet the Movie Press adásában:

Talán nem ő (James Franco) Shane Black legjobb választása, de a CAA ügynökség James Franco nevét skandálja, mint a The Predator film sztárja. Az ő neve van a legmagasabban a listán. Ez minden, amit jelenleg tudok. Minden ügynökség, egy srác mögé állt, és ő James Franco. James Franco A majmok bolygója: Lázadás filmben tűnt fel, legközelebb pedig a Why Him? karácsonyi vígjátékban tűnik fel Bryan Cranstonnal. A Fox nagyon bízik a filmben – múlt héten már trailert is kiadott hozzá. Úgy tűnik, hogy a Foxnak bejött a Franco brand. Szerintem Shane Black valaki mást akarna…

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.