Ben Affleck Batman

Ben Affleck Batmanje motorra pattant a The Flash legújabb forgatási fotóin

Batman a köpenyét utólag fogja csak megkapni.

Újabb fotók jelentek meg a The Flash forgatásáról, ahol végre megpillanthatjuk a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája alkotások Sötét lovagját is, akit Ben Affleck keltett életre a DC Moziverzumban.

Kicsi az esélye, hogy magát Afflecket látni, hiszen a színészt nemrég Olaszországban látták nyaralni Jennifer Lopezzel, ráadásul szokatlan, hogy a híresebb színészek maguk csinálják a motoros mutatványokat, hacsak nem Tom Cruise-ról van szó, aki egyenesen rajong a kaszkadőrmutatványokért. Éppen ezért feltehetően csak egy kaszkadőrt látunk a Batman jelmezben.

Mindazonáltal biztos, hogy a DC Moziverzum Sötét lovagját látni a Batcycle-ön, nem pedig Michael Keaton ’89-es klasszikus Batmanjét, aki egyébként szintén visszatér a filmben. A korábbi képeken már láttuk a kissé megöregedett Keatont, valamint Sasha Calle is megmutatta magát Supergirlként, Ezra Miller pedig mintha saját önmagával vitatkozott volna a forgatáson egy másik idősíkból.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Total
1
Shares
Previous Article
Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek

Az Idő és a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdet is csalódást keltő nyitóhétvégén van túl az Államokban

Next Article
Pokémon

A Lucifer showrunnerjével egy élőszereplős Pokémon-sorozaton dolgozik a Netflix

Related Posts