Wide Screen
Image default
Filmek

Bemutatták a Passengers film poszterét

A Passengers sztárjait csodálhatjuk meg a film első poszterén.

A Sony Pictures bemutatta a Passengers-film első poszterét a héten. Az év végén a mozikba kerül új sci-fi dráma főszerepében Jennifer Lawrence és Chris Pratt lesz látható.

Egy rutin utazásnak indult a végtelen űrben azzal a céllal, hogy új otthonra leljünk. Két utazó, akik 90 évvel korábban ébredt fel. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) azzal kell szembenézniük, hogy életük hátralévő részét az űrhajó fedélzetén kell leélniük. Időközben nem tudják türtőztetni vágyaikat, és egymásba szeretnek. Az örömteli pillanatok nem tartanak sokáig, mert egyszer csak rádöbbenek, hogy hatalmas veszélyben van hajó, s legénysége, az az 5000 másik utazó, akiknek életük most a két felébredt Utazón múlik.

14232595_10153821963891931_1041343730573883323_n_mini

A Passengers filmet Morton Tyldum rendezte, míg a film forgatókönyvét a Prometheus stáblistájáról is ismert Jon Spaithts írta. További színészek: Michael Sheen és Laurence Fishburne.

A filmet 2016. december 21-én fogják bemutatni a mozikban.

Még több a témában...

A Jurassic World 2 sokkal félelmetesebb lesz

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A galaxis őrzői vol. 2.

Orosz Ferenc

Tom Hiddleston cáfolja, hogy ő lenne az új 007-es ügynök

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább