Főoldal Előzetesek [CCXP2022] Bemutatták a Transformers: A fenevadak kora első előzetesét, és rögtön magyar szinkronnal nézheted
ElőzetesekBREAKING

[CCXP2022] Bemutatták a Transformers: A fenevadak kora első előzetesét, és rögtön magyar szinkronnal nézheted

Egyszerre lesz újrakezdés a Transformers: A fenevadak kora és előzmény a régi filmekhez.

203

A brazíliai São Paulóban kerül megrendezésre az idei CCXP, ahol többek között a Paramount Pictures is jelen van a közelgő alkotásaival. Ennek apropóján pedig bemutatták a Transformers: A fenevadak kora első nagy előzetesét. Ahogy a készítők korábban már elárulták, a filmet a 90-es években futott Beast Wars története ihlette, és várhatóan egy új trilógia első fejezete lesz.

A Transformers-univerzumban játszódó A fenevadak kora közvetlenül a 2018-as ŰrDongó című spin-off után játszódik. Amellett, hogy a nemes Autobotok és a fondorlatos Álcák közötti háború új eseményeit mutatják ba, a filmben eddig nem látott új “fajokat” is megismerhetünk, a Maximalokat és a Predaconokat. Ezek lények képesek felvenni bármilyen formát, de ahogy a videóban is látható, erőszeretettel változnak valami félelmetes állattá, például Konggá. A két csoport a világ minden táján megküzd egymással, Brooklyntól egészen a perui Machu Picchuig harcolnak majd.

A fenevadak kora feltárja majd az Autobotok csapatának eredetét a Földön, és megmagyarázza, miért akarja Optimus Fővezér olyan elszántan megvédeni apró kék bolygónkat. Végül a film bemutatja a Terrorconokat, az Álcák egy csoportját, akik képesek rémisztő szörnyekké változni. Mivel az események az első Transformers-film előtti időkben játszódik, a rajongók egy vadonatúj történetet kapnak, amely segít megmagyarázni, hogyan váltak kedvenc hőseik közül néhányan a Föld védelmezőivé. Az új részre tekinthetünk úgy is, mint a filmsorozat újrakezdésére, azonban mivel az új rész időben jóval előbb játszódik, nem kell “eltörölni” Michael Bay filmjeit.

https://youtu.be/58vnz5aOXlY

A hivatalos szinopszis szerint a Transformers filmszéria visszatér a 14 évvel ezelőtt megszokott akcióhoz és látványvilághoz, amivel az eredeti Transformers-film magával ragadta a mozilátogatókat világszerte. A fenevadak kora egy ’90-es évekbeli világjáró kalandra kalauzolja a nézőket, s a Maximalokat, Predaconokat és a Terrorconokat mutatja be az Autobotok és az Álcák között dúló harcban a Földön. A film alapjául szolgáló televíziós sorozat 1996-ban debütált és 1999-ben mutatták be az utolsó részt. A Beast Wars: Transformers a jövőben játszódik, az 1980-as The Transformers eseményei után. A sorozat az Autobotok és az Álcák leszármazottjait, a Maximalokat és a Predaconokat mutatja be, olyan transformereket fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak. A legismertebb vadak Airazor, aki sólyommá, Rhinox orrszarvúvá, a Maximalek vezetője pedig gorillává képes átalakulni.

A filmet rendezte Steven Caple Jr. Joby Harold és James Vanderbilt forgatókönyvéből. Főszerepben Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez és Tobe Nwigwe. Optimus Fővezér ezúttal is Peter Cullen hangján szólal meg, míg a Maximálok vezetőjének, Optimus Primalnak a hangjára Ron Perlmant választották. Mint nemrég kiderült, Pete Davidson is megszólaltatja majd Mirage Autobotot, Michelle Yeoh pedig az Airazor néven ismert Maximal hangja lesz.

A Transformers: A fenevadak kora országos bemutatója 2023. június 8-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

peter cullen
Filmek

Életműdíjat kap Peter Cullen, Optimusz fővezér hangja

Frank Welker után végre Peter Cullen is életműdíjat kap, amiért immár közel...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Alternatív nyitójelenettel érkeznek a Transformers: A fenevadak kora lemezes kiadásai

A lemezek több mint egy órányi extra anyagot tartalmaznak és az egyik...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Box Office: Visszafogott tempóban, de az Autobotok és Pókember harcát hozta a 23. hét

Őrületesen nagy jegyeladásokról nem beszélhetünk, szerényen kezdett a Transformers: A fenevadak kora.

Transformers: A fenevadak kora
Kritikák

Transformers: A fenevadak kora kritika

Nem lett kínosan rossz a Transformers: A fenevadak kora, de szenved a...