Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott a félelmetesen jó Alien: Covenant előzetes

A vártnál jóval előbb érkezett meg az új Alien: Covenant előzetes, amiben minden megtalálható, amiért annyira imádtuk az Alien-franchise-t.

Az előzest Daniels (Katherine Waterston) vezeti fel, erről már láttunk videót a napokban megjelent prológusban is, majd a legénység útnak indul a Paradicsomnak hitt bolygóra, hogy történelmet írjon. De valami nem stimmel a felszínen. Egy árva lélek sincs a bolygón, még a madarakat, állatokat sem lehet hallani. Semmi sincs itt! És aztán megpillantjuk a Prometheus-filmből az űrhajót, mellyel David (Michael Fassbender) és Swan (Noomi Rapace) elhagyta a bolygót. Még a szereplők is azt kérdezik: „Mi történt itt?” És elkezdődik, jajj de izgi, te jó ég. Megpillantjuk a tojásokat, ahogy Billy Crudup-t elkapja egy facehugger, és pokollá válik a bolygó. Fegyverek durrogása, vérfürdő, sikolyok, nyálcsorgások, és Alien-ek, van minden ebben ez előzetesben. A legjobb része talán az, mikor Daniels-t látjuk egy űrsiklón lógni, és egy Alien fejével akarja betörni a pilótafülke üvegét, hogy megzabálja Danny McBride-ot. Nincsenek szavak, annyira jó lett ez az előzetes, így elég is dumából, csekkoljátok magatok is a lap tetején a második előzetest!

Ridley Scott rendező az Alien: Covenant-tal visszatért a saját kis univerzumába, amit még hajdan A nyolcadik utas: a Halál horrorfilmmel alkotott meg. A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant szereplői: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England és Benjamin Rigby.

Scott új filmjét eredetileg augusztusban mutatták volna be, de a rendező rohamtempója miatt hónapokkal előrébb, május 19-re hozták a premiert.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon