x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Nézd meg a hivatalos Alien: Covenant bevezetőt!

James Franco-t és Michael Fassbender-t is láthatjuk a most bemutatott videóban, mely amolyan felvezető.

  • Publishedfebruár 23, 2017

James Franco-t és Michael Fassbender-t is láthatjuk a most bemutatott videóban, mely amolyan felvezető.

A 20th Century Fox és Ridley Scott rendező hajnali 3 órakor kiadott egy előzetest, pontosabban egy bevezetőt az Alien: Covenant horrorhoz, melyben a Covenant hajó legénységét mutatják be nekünk, köztük James Franco karakterét, és Walter-t (Michael Fassbender) az új android-ot. A telepesek még mit sem sejtenek, utolsó vacsorájukat töltik együtt félelem nélkül. A legénység útjának célja, hogy egy távoli bolygót gyarmatosítsanak az emberek számára.

Ridley Scott rendező az Alien: Covenant-tal visszatért a saját kis univerzumába, amit még hajdan A nyolcadik utas: a Halál horrorfilmmel alkotott meg. A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant szereplői: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England és Benjamin Rigby.

Scott új filmjét eredetileg augusztusban mutatták volna be, de a rendező rohamtempója miatt hónapokkal előrébb, május 19-re hozták a premiert.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.