Főoldal BREAKING Az HBO bemutatta a The Last of Us sorozatadaptáció első jeleneteit
BREAKINGElőzetesek

Az HBO bemutatta a The Last of Us sorozatadaptáció első jeleneteit

Bemutatták a The Last of Us első felvételeit.

144

Az HBO Max egy új teaser videót tett közzé hajnalban, amiben több közelgő sorozatából is láthatunk felvételeket, köztük pedig a Naughty Dog várva várt The Last of Us című sorozatadaptáció első felvételeit is bemutatták. A rövid teaser előzetesben Pedro Pascal mint Joel, Bella Ramsey mint Ellie és még sokan mások is feltűnnek.

A The Last of Us mellett felvételeket láthatunk a The Idol, a Succession, a The White Lotus, a The White House Plumbers, az Industry és még sok más sorozatból a streaming szolgáltató promóciós videójában. Joel és Ellie mellett Joel lányát, Sarah-t (Nico Parker), Billt (Nick Offerman), egy falba ragadt clickert (vagy annak maradványait), és esetleg Franket (Murray Bartlett) is megpillanthatjuk ebben a videóban.

A tease télen kezdődik, amikor Ellie azt mondja: “Mindenki, akivel törődtem, vagy meghalt, vagy elhagyott”. Joel erre azt válaszolja, hogy “Fogalmad sincs, mi az a veszteség”. További jelenetekbe is bepillantást nyerhetünk, többek között egy szívszorító jelenetbe a játék elejéről, amit minden játékos kívülről fúj, s egy rövid részletet abból, ahogy a zsoldos Joel felkészíti fiatal védencét a túlélésre ebben a zord és kegyetlen világban.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen. Mellette még másik két szinkronszínész csatlakozott a stábhoz. Murray Bartlett és Con O’Neil, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. A videojátékban Jeffrey Pierce hangján szólt meg Tommy nagybácsi, de ebben a szerepében Gabriel Luna lesz látható, míg Pierce egy Perry nevű idegent játszik. Sarah Miller szerepét pedig Nico Parker, ő kelti majd életre Joel Miller lányát. Az HBO sorozatában Storm Reid alakítja Riley Abelt, egy másik túlélőt, aki az első játék DLC-jének, a The Last of Us: Left Behindnak az egyik főszereplője.

Ez azt jelenti, hogy a sorozat túlmutat majd az eredeti játék történetén, kibővítve a Naughty Dog által létrehozott univerzumot. A sorozat szereplőgárdájában a Parks and Recreationből ismert Nick Offerman is szerepel, valamint a korábban bejelentett sztárok: Anna Torv, Merle Dandrige, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce és Murray Bartlett. Ahogy azt a Summer Game Festen bejelentették, Ashley Johnson és Troy Baker, akik a játékokban Ellie és Joel hangját adták, szintén csatlakoztak a sorozathoz ismeretlen szerepekben.

A The Last of Us hivatalos megjelenési dátuma még nem ismert, de azt tudjuk, hogy valamikor 2023-ban érkezik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Filmek

A rajongók elképzelték, milyen lesz Pedro Pascal Reed Richards szerepében a Fantasztikus Négyesben

Pedro Pascal kaphatja a Fantasztikus Négyes főszerepét, így elképzelték, milyen lenne Reed...

The Last of Us
BREAKINGFilmek

A hírek szerint Pedro Pascal ajánlatot kapott a Fantasztikus Négyes főszerepére, ő lehet Reed Richards

Több forrás is megerősítette, hogy Pedro Pascal tárgyal a Fantasztikus Négyes főszerepéről.

HBO Max
Filmek

Novemberben az HBO Max kínálatából a következő műsorok kerülnek ki

A Transformers-rajongóknak nem marad sok idejük újranézni a filmeket, mert az HBO...