Főoldal Filmek Az Amerikába jöttem 2. után Eddie Murphy következő filmje a Beverly Hills-i zsaru 4. lesz
Filmek

Az Amerikába jöttem 2. után Eddie Murphy következő filmje a Beverly Hills-i zsaru 4. lesz

Évekkel korábban bejelentették a Beverly Hills-i zsaru negyedik részét, de mindeddig nem történt előrelépés az ügyben.

579
Beverly Hills-i zsaru

Évekkel korábban bejelentették a Beverly Hills-i zsaru negyedik részét, de mindeddig nem történt előrelépés az ügyben.

A Collider hosszasan beszélgetett Eddie Murphy visszatéréséről, aki 1984 óta múlt hétvégén először szerepelt a közkedvelt Saturday Night Live esti talkshowban. A színész elárulta, hogy az Amerikába jöttem második rész után következő projektje a már három éve bejelentett Beverly Hills-i zsaru 4. lesz, amit előbb töröltek, majd újra bejelentettek. De Foley nyomozó hamarosan újra bűntényt göngyölít fel.

Igen, ezt fogjuk elkészíteni az Amerikába jöttem 2. után. Megcsináljuk a Beverly Hills-i Zsarut, majd azután a terv az, hogy visszatérek a színpadra és standupolni fogok. Többnyire már csak standupolni fogok. Ezek a filmek és a Satarday Night  Live olyanok, mintha ha egy könyvtámaszra tekintenék. Ha úgy döntenék, hogy a kanapén maradok, egy szórakoztató jegyzettel szeretném befejezni.

A Beverly Hills-i zsaru első részét több mint harminc évvel korábban, még 1984-ben mutatták be, főszerepben Axel Foley (Eddie Murphy) detroiti hekussal, aki barátja meggyilkolása után Beverly Hillsbe ment elkapni a tetteseket. A klasszikus két folytatást megélt még egyet 1987-ben és egyet 1994-ben, bár eléggé vegyes fogadtatásban volt részük. Három évtizeddel később, 2016-ban bejelentették a negyedik részt, ami kis híján meghiúsult a csúszás miatt. A filmmel párhuzamosan egy tévésorozatot is terveztek, de elvetették, miután még Murphy is kifakadt a forgatókönyvre, és hogy a mozifilmmel párhuzamosan sorozat is készül.

De nem először merült fel az Amerikába jöttem 2. rész ötlete sem, hiszen a filmről először két éve olvashattunk, de csak 2019 elején tettek pontot az ügyre, és csaknem a teljes eredeti szereplőgárdát visszahozzák folytatásra.

Beverly Hills-i zsaru

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események