Főoldal Filmek A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

287
Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Forrás: Netflix

Kevesebb mint két hét múlva Eddie Murphy visszatér Detroit kedvenc nyomozójaként a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmben. Még a negyedik részt be se mutatta a Netflix, de amennyiben Murphynek és a Jerry Bruckheimer producernek van beleszólása, garantáltan nem a franchise végét jelenti az új rész.

Noha a filmet forgalomba hozó Netflix nem kommentálta az információt (a Variety szerint), mind Murphy, mind Bruckheimer optimistán áll további Axel Foley kalandokhoz, és úgy tűnik, hogy akár az ötödik rész is elkészülhet. Ezzel kapcsolatban a főszereplőt alakító Murphy már interjút is adott, amikor a folytatásról kérdezték.

“Fejlesztés alatt áll. Ha összejön, csinálunk még egyet” – árulta el Murphy, majd Bruckheimer hozzátette: “Van néhány történetünk a fejünkben.”

Beverly Hills-i zsaru 4. fejlesztése az 1990-es évek óta tolódott, és néhány évvel ezelőtt Murphy egy tévésorozat folytatásával is próbálkozott, de ott még a pilot – azaz az első rész – felvételéig sem jutottak el. A Netflix ezután csapott le a lehetőségre, hogy ők se maradnának ki az ikonikus filmcímek felélesztéséből. Az új rész Mark Molloy rendezésében készül (aki különböző reklámfilmek rendezése után debütál nagyjátékfilmmel), a történetet Will Beall írta, a forgatókönyvet pedig Beall, Tom Gormican és Kevin Etten.

A franchise az 1984-es Beverly Hills-i zsaru című filmmel kezdődött, amely szupersztárrá repítette Murphyt, és Oscar-jelölést kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. Martin Brest rendezői székét Tony Scott vette át az 1987-es Beverly Hills-i zsaru II című filmben, míg John Landis irányította az 1994-es, kevésbé jól sikerült Beverly Hills-i zsaru III című filmet, amely egy kitalált vidámparkban játszódik.

Jerry Bruckheimer visszatér producerként a negyedik részben Murphy és Chad Oman oldalán, míg az executive producerek Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster, Melissa Reid és Lorenzo di Bonaventura.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kizárólag a Netflixen lesz látható július 3-ától.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...