Amerikába jöttem

Érkezik az Amerikába jöttem folytatása

Sok év után Eddie Murphy főszereplésével végre elkészítik az Amerikába jöttem folytatását.

Sok év után Eddie Murphy főszereplésével végre elkészítik az Amerikába jöttem folytatását.

Közvetlen folytatást kap az 1988-as Eddie Murphy-féle Amerikába jöttem című vígjáték, amit teljes egészében egy tehetséges rendezőre bíznak. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a második részt a 2005-be bemutatott a Nyomulj és nyerj! film, illetve a még nagyobb sikert aratott 2006-os A lánc dráma rendezőjére és írójára, Craig Brewer-re bízzák.

A filmet eredetileg az Eleven testek rendezője, Johathan Levine készítette volna, aki azóta kilépet a projektről, s ezzel egy időre jegelték az Amerika jöttem második részét. Brewer korábban olyan projekteken dolgozott együtt a Paramount Pictures stúdióval, mint a Flow, a Snake vagy a 2011-es Footloose remake, és pont egy ilyen régóta várt folytatással tér vissza a stúdióhoz. Egyként Murphy és Brewer nem is oly rég dolgozott együtt, hiszen tavaly forgatták az életrajzi és dráma fűfajú Dolemite is My Name filmet, ami valamikor idén fog debütálni a Netflixen.

Az Amerikába jöttem első részét még John Landis forgatta, a film központi karaktere pedig az az Eddie Murphy volt, aki egy dúsgazdag afrikai herceget játszott a filmben. A hercegnek egyet leszámítva mindene megvolt az életben, azonban milyen király az, akinek nincs felesége? Ezért Semmi (Arsenio Hall) hűséges barátjával elutaznak Amerikába, ahol szegényeknek adják ki magukat, hogy megtalálják a tökéletes menyasszonyt, aki sem a hatalomért, sem a pénzért nem megy hozzá Akeem herceghez. A New Yorki Queensben találnak munkát egy gyorsbüfében, azonban a bajok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy egyikük sem látott még felmosóvödröt és rongyot.

Eddie Murphytől az elmúlt öt évben nem igazán láttunk filmet, csak egyet 2016-ban, a Mr. Church-öt, ennek ellenére többször is szóba hozták több nagy sikerű alkotásokkal. Egy időben úgy tűnt, hogy lehet valami a Beverly Hills-i zsaru negyedik részből, ami máig a színész egyik legjobban sikerült filmszériája, de az Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito szereplésével készült Ikrek második részére is bejelentkezett, azonban ezekből eddig semmi sem lett. Most azonban úgy tűnik, hogy az Amerikába jöttem 2. elkészül, de még nem tudni, hogy mikor mutatják be a mozikban.

Total
29
Shares
Previous Article
Margot Robbie Barbie

Margot Robbie szereplésével készül a Barbie-film

Next Article
Új Mutánsok

Az Új Mutánsok lehet az X-Men franchise utolsó része, amit moziban mutatnak be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!