x
Close


Közelgő események

Filmek

Rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2.!

A Paramount stúdió jól halad az 1988-as klasszikus, az Amerikába jöttem folytatásával, ugyanis már megtalálták az írót és a rendezőt a filmhez. Leszerződtették a nemrég megjelent Ó, anyám! rendezőjét Jonathan Levine-t,

Rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2.!
  • Publishedszeptember 28, 2017

A Paramount stúdió jól halad az 1988-as klasszikus, az Amerikába jöttem folytatásával, ugyanis már megtalálták az írót és a rendezőt a filmhez. Leszerződtették a nemrég megjelent Ó, anyám! rendezőjét Jonathan Levine-t, illetve íróként Kenya Barris-t.

Az eredeti filmben Eddie Murphy Akeem herceget alakította, aki egy gazdag afrikai ország Zumunda trónörököse és épp egy kényszerházasságba próbálják beletaszítani. Őt azonban nem érdekli a megszervezett házasság ezért a szolgájával elutaznak Amerikába, hogy a saját lábán próbáljon meg érvényesülni. A folytatás története még kérdéses, de valószínűleg hasonló alapkonfliktussal operál majd. A film megjelenési dátumáról még nincsenek konkrét hírek de annyi biztos, hogy Eddie Murphy aktívan részt vesz az elkészítésében.

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.