Főoldal Előzetesek Eddie Murphy és az összes régi kedvenc visszatér a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley előzetesében
Előzetesek

Eddie Murphy és az összes régi kedvenc visszatér a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley előzetesében

Nosztalgiára vágysz, akkor neked szól a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley!

393

2023-ban már láttunk egy teaser előzetest, ma pedig a Netflix kiadta a nagy előzetest a hamarosan érkező Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmhez, és azok, akik nosztalgiára vágynak a folytatásban, nem fognak csalódni. A film visszahozza Eddie Murphyt ikonikus Axel Foley szerepébe, aki ezúttal a megváltozott Beverly Hills-be tér vissza, miután lánya (Taylour Paige) életét fenyegetik.

Az előzetes bőségesen kedvez a rajongóknak, folyamatosan adagolja a korábbi részek elemeit, kezdve a régi kedvenc szereplőkkel, mivel a franchise régi szereplői, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser és igen, Bronson Pinchot is visszatérnek vagy akár a kisebb átdolgozáson átesett filmzenét is említhetnénk. A történet szerint Axel régi barátaival összefog, hogy leleplezzenek egy összeesküvést Kaliforniában.

Az új film szereplőgárdájában Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige és Kevin Bacon szerepel. A történet akkor kezd igazán izgalmassá és egyben személyessé válni, amikor Foley lánya, akit Paige alakít, veszélybe kerül. Az így kialakult helyzet pedig azt eredményezi, hogy Foley újra fegyvert ragad és a bűnözők nyomába ered lányával és az új társával, akit Gordon-Levitt alakít.

A Beverly Hills-i zsaru 4. fejlesztése az 1990-es évek óta tolódott, és néhány évvel ezelőtt Murphy egy tévésorozat folytatásával is próbálkozott, de ott még a pilot – azaz az első rész – felvételéig sem jutottak el. A Netflix ezután csapott le a lehetőségre, hogy ők se maradnának ki az ikonikus filmcímek felélesztéséből. Az új rész Mark Molloy rendezésében készül (aki különböző reklámfilmek rendezése után debütál nagyjátékfilmmel), a történetet Will Beall írta, a forgatókönyvet pedig Beall, Tom Gormican és Kevin Etten.

A franchise az 1984-es Beverly Hills-i zsaru című filmmel kezdődött, amely szupersztárrá repítette Murphyt, és Oscar-jelölést kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. Martin Brest rendezői székét Tony Scott vette át az 1987-es Beverly Hills-i zsaru II című filmben, míg John Landis irányította az 1994-es, kevésbé jól sikerült Beverly Hills-i zsaru III című filmet, amely egy kitalált vidámparkban játszódik.

Jerry Bruckheimer visszatér producerként a negyedik részben Murphy és Chad Oman oldalán, míg az executive producerek Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster, Melissa Reid és Lorenzo Di Bonaventura.

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kizárólag a Netflixen lesz látható július 3-ától.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.