Főoldal Filmek A Wonder Woman 1984 legújabb teaser előzetesében is csak utalgatnak Dr. Barbara Minerva átalakulására
Filmek

A Wonder Woman 1984 legújabb teaser előzetesében is csak utalgatnak Dr. Barbara Minerva átalakulására

Gepárdot még mindig nem mutatták meg.

696
Wonder Woman 1984

Két új promóciós videó is megjelent a Wonder Woman 1984-hez. Az egyikben Diana hercegnő megmutatja nekünk az Arany Sas páncélt a képregényekből, miközben Barbarához beszél, majd a háttérben még Gepárdot is hallani néhány másodpercig. A másodikban pedig Barbaráé a főszerep, azt mutatják meg, hogy miként fog átalakulni majd Gepárddá, de csak az átalakulás kezdetét mutatják.

A tervek szerint a Wonder Woman 1984 már rég a mozikba került volna, hiszen eredetileg tavaly novemberben lett volna a premier, ám a Joker miatt a Warner Bros. előbb júniusra, majd a koronavírus-járvány miatt augusztusra, végül októberre tolták a bemutatót. Bár voltak pletykák, hogy esetleg az HBO Max adhat otthon a filmnek, de ezeket a stúdió próbálta cáfolni. Sokkal valószínűbb, hogy a Tenet mintájára ezt is szakaszosan fogják bemutatni majd a mozikban, így bizonyos országokban előbb láthatják a rajongók Wonder Woman és Gepárd összecsapását.

Miközben várunk az új előzetesre, a stúdió suttyomban gyorsan előhúzott a semmiből két új teaser előzetest, ami az augusztus 22-én tartandó DC FanDome eseményre hangolja a rajongókat. A DC a hónap végén saját rendezvényt tart, amin Az Igazság Ligája és a The Suicide Squad mellett természetesen a Wonder Woman 1984 is ott lesz. Ezek az új videók a főszereplőkre vannak kihegyezve, de nagy bánatunkra még mindig nem fedték fel nekünk Gepárd küllemét, mindössze hangban hallható, ám a második videó végén Barbara azt mondja, hogy ’csúcs ragadozó akarok lenni’.

Nyilván többekben felmerült a kérdés, hogy a stúdió miért nem adta még ki a filmet streamingszolgáltatón. Nos, a válasz roppant egyszerű: a lehető legkisebbre szeretnék csökkenteni a veszteséget, hiszen egy ilyen kaliberű filmnél a gyártási költség bőven meghaladja a 200 millió dollárt. És azzal, hogy bemutatnák PVOD formátumban, több bevételtől esnének el, hiszen az HBO Max csak korlátozott országokban elérhető, illetve nem szabad elfelejteni a kalózkodást sem.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...