Tenet

UPDATE: A Warner Bros. bejelentette, hogy augusztus 26-án a világ 70 országában mutatják be Tenetet

Az egyik legnagyobb amerikai mozilánc szerint megvan a Tenet új premierdátuma.

Szinte nincs olyan nap mostanság, amikor a Tenet ne kerülne valamilyen formában a filmes médiumok címlapjára. Persze ez egy Nolan-film esetében egyébként sem lenne meglepő a premiert megelőző időszakban, ám most nem a mindig kiváló színészgárda, vagy a csavarosnak ígérkező történet képzi a diskurzus tárgyát, hanem az, hogy miképp, hol, mikor és milyen formában láthatjuk majd a filmet.

Múlt héten a Warner kivette a naptárból az alkotás bemutatóját, és nem jelentett be új premierdátumot. Azt viszont közölte a stúdió, hogy kész egy kicsit flexibilisebb formában bemutatni a Tenetet, szintén a múlt héten már olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Európa egyes országaiban (például Nagy-Britannia, Spanyolország, Franciaország, adott esetben hazánk) már augusztus végén láthatjuk a filmet, most pedig a Regan Cinemas reklámja a tervezett Észak-Amerikai premierdátumról rántotta le a leplet.

A jelentős mozilánc ugyanis immáron szeptember 4-i premierdátummal hirdeti a filmet, tehát úgy tűnik, hogy az európai bemutató után nem sokkal a tengerentúlon is látható lesz a film a mozikban. Az elemzők egyébként valószínűsítik, hogy főleg abban az esetben, ha ez bejön a Warnernek, akkor több stúdió is fogja alkalmazni ezt a premierstratégiát.

UPDATE: Nem sokkal korábban pedig már a Variety is ráerősített az amerikai mozilánc kampányára, miszerint augusztus végén és szeptember elején fogják bemutatni Nolan új sci-fijét a mozikban. Úgy tűnik, hogy a Warner és Nolan töretlen, továbbra is kiállnak amellett, hogy a Tenet legyen az első nagy blockbuster, amit bemutatnak a COVID-19 után a világ mozijaiban.

A brit direktor ez alkalommal egyébiránt egy, kontinenseken átívelő kémsztorival készül, a szereplőgárda pedig a szokásokhoz híven impozáns, a főszerepeket John David Washington és Robert Pattinson játsszák, de feltűnik a filmben többek között Elizabeth Debicki és Michael Caine is.

Total
1
Shares
Previous Article
Taika Waititi

Taika Waititi majdnem elkészült a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatókönyvével, ami őrültre sikerült romantikus jegyekkel

Next Article
Katherine Langford Végjáték

Katherine Langford elmesélte, milyen érzés volt, hogy az egész jelenetét kivágták a Végjátékból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!