Főoldal Filmek A Thor: Love and Thunder legújabb képein Jane Foster átalakulása látható, Valkűr pedig mintha a Men in Black forgatásáról toppant volna be
Filmek

A Thor: Love and Thunder legújabb képein Jane Foster átalakulása látható, Valkűr pedig mintha a Men in Black forgatásáról toppant volna be

Jane Foster átalakulása látható a felvételeken.

501
Thor

Megállás nélkül forgatják a Thor: Love and Thunder című filmet Ausztráliában. Ennek rendje és módja szerint több forgatási képet is kaptunk a múltban, ma reggelre pedig újabb adag forgatási kép és videó is megjelent a munkálatairól. A forgatáson végre feltűnt Natalie Portman is Jane Foster szerepében, de rajta kívül még Tessa Thompson is megjelent.

Sok képet láttunk már a forgatásról, de kétségtelen, hogy a most kiszivárgott képek a legizgalmasabbak. Natalie Portman hónapok óta Ausztráliában tartózkodik már, de csak most látjuk Jane Foster szerepében visszatérni. A sztori ismerete nélkül nehéz megmondani, hogy melyik kontextusból ragadták ki ezeket a felvételeket, de úgy tűnik, hogy valamiféle átalakuláson megy keresztül a levegőben. Hogy pontosan mi történik a felvételen, nehéz megmondani. De az biztos, ő lesz a Hatalmas Thor a filmben.

Csak egy megérzés, hogy ez összefüggésben van azzal, hogy a folytatásban Jane lesz a képregényekből ismerős Hatalmas Thor. De itt szögeznénk le, hogy a karakter nem hasonlít Jane-re Jason Aaron képregényeiben. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem azt a bizonyos történetet dolgozzák fel a filmvásznon, hiszen erről korábban maga a színésznő beszélt egy rádiós műsorban.

Jane mellett Valkűr is visszatért, akit csakúgy, mint a Thor: Ragnarökben és a Bosszúállók: Végjátékban, ezúttal is Tessa Thompson kelt életre. A karakter megint csak fejtörést okoz, mert ezeket a képeket elnézve, mintha egyenesen a Men in Black forgatásáról toppant volna be. A színésznőt nem a megszokott jelmezében, hanem öltönyben látni a felvételeken. Az oka nem egyértelmű, de ahogy látható a képeken, Thor egyik mitikus kecskéjén lovagol.

Az eddigi ismereteink alapján a Thor: Love and Thunder felér egy Bosszúállók-filmmel, ahogy arra tavaly ősszel egy bennfentes is hivatkozott. Portman csak az egyik nagy visszatérő, hiszen Jaimie Alexander még télen megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér. Chris Pratt mellett, Vin Diesel és Pom Klementieff is Ausztráliában tartózkodik már. Kevin Feige pedig azt erősítette meg, hogy Christian Bale kapta a főgonosz szerepét.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?