Főoldal Filmek A The Walking Dead producerei helyzetjelentést adtak, hogy hogyan haladnak Rick Grimes történetével
Filmek

A The Walking Dead producerei helyzetjelentést adtak, hogy hogyan haladnak Rick Grimes történetével

Mikorra készül el a The Walking Dead-film?

737
The Walking Dead

Noha a The Walking Dead rajongói bázis már közel sem olyan nagy, mint mikor az AMC bemutatta az első évadokat, és sajnos az elmúlt években már többen is elpártoltak a sorozattól, ami részben a történet miatt volt, valamint hogy több főszereplőt is elvesztettek. Rick Grimes, a vezető karakter távozása után a készítők bejelentették, hogy bár Rick kilépett a sorozatból, egy háromrészes filmet terveznek bemutatni vele, amit még a mozikban is láthatunk majd.

Lassan három éve már annak, hogy az AMC bejelentette a három filmet, de sok előrelépés nem történt az ügyben. Alighanem ebben is szerepet játszott a COVID-19 is, ami még a The Walking Dead 10. évad fináléjának is betett, az utolsó részt törölni kellett. Az elmaradt részt októberben fogják bemutatni a 11. évad előtt. És hogy mi újság a filmekkel?

A Skybound Entertainment társalapítóját kérdezték, hogy hogyan haladnak a munkával, és mikor láthatjuk a filmeket. David Alpert elárulta, hogy nagy dolgok vannak készülőben, és az egyetlen dolog ami visszatartja őket most, a vírus. Ha el tudnák kezdeni a munkát, akkor már forogna a film Andrew Lincoln főszereplésével.

Már nagyon várjuk, hogy visszatérjünk a munkához, és mindent elindítsunk, de igazán izgatottak vagyunk, igazán egyedi, igazán más lesz, és alig várjuk, hogy elkészüljön. Csak arra várunk, hogy biztonságos legyen a forgatás.

David Alpert

A rajongók legnagyobb örömére a The Walking Dead képregények írója és a tévésorozat producere, Robert Kirkman szintén kiveszi részét a projektből. Kirkman ígéretet tett a rajongóknak, hogy továbbra is keményen dolgoznak Rick történetén.

Rengeteg dolog történik a színfalak mögött. Nem akarom, hogy bárki is azt gondolja, hogy csak amiatt várakozunk, hogy a pandémia véget érjen. Azt mondanám, hogy ha valamit, akkor a pandémia miatt jobb filmeket fogunk készíteni. Azt gondolom, hogy közöttük Rick Grimes története kiemelkedő lesz, csak azért, mert sokkal több időnk volt kifőzni, és meggyőződésünk, hogy tökéletes lesz. De amikor a dolgok csillapodnak, sok mindent fogtok hallani erről a filmről, srácok.

Robert Kirkman

Talán nem is kell olyan sokat várnunk az első morzsákra, hiszen Kirkman és a franchise panelt tart jövő héten a Comic-Con@Home virtuális eseményén. Bízunk benne, hogy nemcsak a sorozat jövőjéről, hanem Rick Grimesről is beszélnek majd pár mondatot.

The Walking Dead
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...