Főoldal Sorozatok A The Walking Dead 11. évadában visszatér a sorozat egyik főszereplője
Sorozatok

A The Walking Dead 11. évadában visszatér a sorozat egyik főszereplője

Miközben a sorozatot folyamatosan hagyják el a régi, ismerős arcok, addig a berendelt 11. évadban visszatér a rajongók egyik közkedvelt karaktere.

570
The Walking Dead

Miközben a sorozatot folyamatosan hagyják el a régi, ismerős arcok, addig a berendelt 11. évadban visszatér a rajongók egyik közkedvelt karaktere.

A Fear the Walking Dead spin-off sorozat a napokban ért véget, de hajnalban már a főszéria veszi át a stafétabotot a 10. évaddal. Az AMC azonban már a következő, a 11. évadát is berendelte, most pedig azt is megerősítették, hogy Lauren Cohan által megformált Maggie karakterével indul a következő évad, sőt, a már a most debütáló évad végén is feltűnik a képernyőn, a következő évadtól pedig állandó szereplője lesz a franchise-nak.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Chandler Riggs már a 8. évadban távozott, legutóbb Andrew Lincoln mondott búcsút a sorozatnak a kilencedik évad közepén, majd Lauren Cohan, és végül Michonne-t alakító színésznő erősítette meg, hogy az októberben érkező tizedik évadban ő is elhagyja a The Walking Dead stábját. Lauren Cohan korábban azért szállt ki a sorozatból, hogy szerepelhessen a Whiskey Cavalier című sorozatban, de miután kaszát kapott a sorozat, a színésznő jobb szeretne visszatérni az időközben új erőre kapott The Walking Dead-sorozathoz.

Cohan mellett rövidesen újabb visszatérőt köszönthetünk, mert miután Andrew Lincoln kiszállt a szériából, Rick Grimes szerepében hamarosan visszatér az AMC által tavaly bejelentett három The Walking Dead-filmjében. A filmről mindössze annyit árultak el, hogy Rick történetét viszik tovább, mert minden vég valami új kezdete.

A The Walking Dead új évadának első része hétfőn este 22 órától lesz látható szinkronos formában az RTL Spike műsorán.

Lauren Cohan

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...