The Walking Dead

Danai Gurira kiszáll a The Walking Dead sorozat tizedik évadában

A Fekete Párduc színésznője, Danai Gurira megerősítette, hogy ő is elhagyja a The Walking Dead sorozatot a következő évadban.

A Fekete Párduc színésznője, Danai Gurira megerősítette, hogy ő is elhagyja a The Walking Dead sorozatot a következő évadban.

Az AMC saját készítésű The Walking Dead című zombis sorozata lassan teljesen felismerhetetlen lesz, hiszen a főszereplők sorra hagyják el a (süllyedő) hajó fedélzetét. Chandler Riggs már az előző évadban távozott, idén Andrew Lincoln mondott búcsút a sorozatnak a kilencedik évad közepén, majd Lauren Cohan, most pedig Michonne-t alakító színésznő erősítette meg, hogy az októberben érkező tizedik évadban ő is elhagyja a The Walking Dead stábját.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a színésznő a következő évadban kilép szerepéből, ami egészen a harmadik évad óta tartott, akkor csatlakozott Rickék csapatához. Gyorsan a rajongók egyik kedvelt karaktere lett, így ez egy újabb érvágás lesz, hiszen a legújabb kontraktusa csak néhány epizódot enged neki a következő évadban. A döntése okát nem árulta el, de nagy valószínűséggel naptár-bejegyzéseivel nem fért össze a forgatás, hiszen a Fekete Párduc szerepe óta Gurira karrierje felfelé ívelőben van Hollywoodban, és hamarosan a Fekete Párduc második rész forgatása is kezdetét veszi.

Andrew Lincoln ugyan kiszállt a sorozatból, de az AMC egy három részes filmet is bejelentett Rick Grimes-szel az élen, szóval még azt is el tudjuk képzelni, hogy Michonne szerepelni fog bennük, vagy legalábbis az egyikben. Persze ezek csak találgatások, de várhatóan hamarosan több részletet is megtudunk a távozása valódi okáról.

Total
2
Shares
Previous Article
James Cameron

James Cameron azon dolgozik, hogy Neill Blomkamp Alien-filmje elkészüljön

Next Article
Űrlord

Chris Pratt megérti azokat a rajongókat, akik dühösek Űrlordra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!