Főoldal Sorozatok Maggie és Negan visszatért a The Walking Dead: Dead City spinoff-sorozat első hivatalos képein
Sorozatok

Maggie és Negan visszatért a The Walking Dead: Dead City spinoff-sorozat első hivatalos képein

New York utcáin játszódik majd a The Walking Dead egyik spinoff-sorozata.

190
The Walking Dead: Dead City

Az idei utolsó évaddal véget ér a The Walking Dead, cserébe azonban spinoff-sorozatokat kapunk, az egyik ilyen a The Walking Dead: Dead City. A készülő sorozatban visszatér Lauren Cohan mint Maggie, valamint Jeffrey Dean Morgan által alakított Negan, a hétvégi New York Comic-Con alatt pedig bemutatták az első hivatalos képeket is a főszereplőkről.

A The Walking Dead: Dead City című sorozatot eredetileg The Walking Dead: Isle of the Dead néven jelentették be évekkel ezelőtt, azonban megváltoztatták a sorozat címét. A sorozat középpontjában a “szárazföldtől régen elszakadt” Nagy Alma áll, ahol élők és holtak egyaránt élnek.

Bár sokkal többet nem tudtunk meg a New Yorkban játszódó melléksorozatról, a képeken tisztán kivehető, hogy akad egy kis konfliktus Maggie és Negan között, stílusos felvételeket láthatunk a nagyváros utcáiról, de magáról a történetről nem sokat árulnak el ezek a képek.

A hétvégi bejelentés volt egyben az utolsó NYCC panel a sorozat számára, mivel a The Walking Dead utolsó epizódját 2022. november 20-án fogják bemutatni az AMC csatornán. Az utolsó részekhez kaptunk egy kis ízelítőt is a spinoff-sorozat mellé, hogy mi vár a főhősökre az utolsó nagy menetre. Az új részt október 16-án fogják bemutatni a kábelcsatornán, de akik előfizettek az AMC+ streaming platformra, ők már a mai napon megnézhetik az új epizódot.

És akkor a rajongók nagy kedvence Norman Reedus is jelen volt a panelen, és egy másik spin-offról beszélt, amiben az ő karaktere, Daryl és Melissa McBride által megformált Carol játszotta volna a két főszereplőt, azonban McBride kiszállt a spin-off sorozatból. A pletykákra válaszul elmondta, hogy “sok szó esett róla. Nyugalom! Minden rendben lesz”. Még májusban kaptunk hírt arról, hogy a sorozat másik főszereplője távozott, s Reedus egyedül maradt. Beszélt egy kicsit a sorozatról is, utalva arra, hogy mire számíthatnak a rajongók.

Franciaországban játszódik. Epikus léptékű. Már voltam helyszíneket felderíteni… őrület, hogy mit fogunk ott csinálni. Szerintem Franciaországban szívrohamot fognak kapni. Más képet fest, más a hangzása. Jó móka lesz. Sok ismerős arc lesz ott.

Norman Reedus

Maggie és Negan közös sorozatát valamikor 2023-ban fogják bemutatni, Darylre fókuszáló sorozat premierjéről azonban még nem esett szó.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead
Sorozatok

[NYCC2023] Carol hivatalosan is visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában

A The Walking Dead: Daryl Dixon visszahozza főhősünk régi barátját a folytatásban.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixonból végre választ kaptunk, hogy főhősünk hogyan jutott el Franciaországba

A The Walking Dead: Daryl Dixon legújabb epizódjából megtudtuk, hogy Norman Reedus...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...