Főoldal Filmek A Spider-Woman pletykáról és a Marvel Moziverzum csatlakozásáról faggatták Daisy Ridleyt
Filmek

A Spider-Woman pletykáról és a Marvel Moziverzum csatlakozásáról faggatták Daisy Ridleyt

A Star Wars franchise sztárját többször is szóba hozták már egy Marvel projekttel kapcsolatban.

309
Daisy Ridley

A Star Wars-folytatástrilógia főszereplőjét alakító Daisy Ridleyt korábban arról kérdezték, hogy mit szólna a Spider-Woman spin-off szerephez. Akkor a színésznő úgy fogalmazott, hogy örömmel elvállalná. Most egy hónappal később ismét szóba került, sőt, a Marvel Moziverzumról is kérdezték.

Nehéz időkön van túl a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után. Ridley korábban elárulta, hogy a sok negatív hangvételű kijelentés mennyire rosszul esett neki, alig kapott munkát a premier után. Harcolnia kellett, hogy szerepet kapjon. Legutóbb a Chaos Walking című sci-fiben láttuk Tom Holland oldalán, ahol egy Viola nevű lányt alakít. Todd Hewitt (Tom Holland) talál rá a lányra, miután lezuhant. Több furcsasággal is szembesül: ő az egyedüli nő a bolygón, a férfiakat pedig egy különös erő, az úgynevezett „hang” sújtja, ami minden gondolatukat megmutatja. Todd megfogadja, hogy minden áron megvédi a lányt, miközben megismeri saját belső erejét és a bolygó sötét titkát.

Az Apple TV+ szolgáltatón már hetek óta elérhető a film, de sok országba, köztük például az Egyesült Királyságba még csak most hétvégén fog debütálni. Ennek apropóján készítettek interjút a színésznővel, aki a ComicBookMovie újságírójának válaszolt a Spider-Woman és a Marvel Moziverzum pletykáira is.

Nézd, ez vicces, mert valaki erről kérdezett, és gondolkozás nélkül rávágtam a Spider-Woman pletykára, hogy „Ó, ez nagyon jól hangzik.” Nyilvánvalóan egy esélyes befutóként állítottam be magam a Spider-Womanra, ami nem igaz. Vicces, mert nem igazán választok dolgokat… Én [nem] vállalkoztam egy másik nagy film elkészítésére. Csak olvastam a forgatókönyvet, tetszett, és imádtam az ötletét.

Alapvetően, ha valami jön, és nagyszerű, és természetesen nyitott lennék bármire. Éppen most fejeztem be a WandaVision-sorozatot. Amit csináltak a sorozattal, annyira csodálatos és más és érdekes. Különösen abban a világban, ami folyamatosan változik és újragondolja magát, nagyon izgalmas lenne.

Daisy Ridley

Nehéz megmondani, mennyi valóságalapja van a pletykának, hogy Ridley csatlakozni fog-e a Marvel Moziverzumhoz. Rengeteg karakter bőrében el tudnánk képzelni a színésznőt, és azt sem szabad elfelejteni, hogy Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik. A filmről még semmit sem tudunk, de már Brie Larson neve is felmerült.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...