Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora nemzetközi poszterén megerősítettek egy közönségkedvenc szereplő visszatérését

A Star Wars: Skywalker kora marketinggépezete őrült tempóra kapcsolt, minap teljesen új nemzetközi posztert mutattak be a filmhez.

A Star Wars: Skywalker kora marketinggépezete őrült tempóra kapcsolt, minap teljesen új nemzetközi posztert mutattak be a filmhez.

A Skywalker kora bemutatója mindössze egy hónap múlva lesz, de ha a Lucasfilm így folytatja a következő napokban, akkor nagyon hosszú négy hét előtt állunk. Az elmúlt napokban több érdekességre is fény derült a Skywalker saga utolsó részéről, kezdve azzal, hogy a film eredeti írópárosa is kreditet kap a film végén, Carrie Fisher halála ellenére Leia története változatlan maradt a történetben, a nézőkhöz hasonlóan Rey sincs kibékülve Kylo Ren magyarázatával, legutóbb pedig azt tudtuk meg, hogy J.J. Abrams nagy húzása volt, hogy Palpatine visszatérjen.

A tévészpot után most egy nemzetközi posztert kaptunk a filmhez, ami a már megerősített karakterek mellett újabb közönségkedvenc visszatérését leplezte le, Rey, Finn, Poe Dameron, Lando Calrissian után Az utolsó Jedik potyautasa is feltűnik a folytatásban – akinek nem mellesleg Rian Johnson már nevet is adott, és a kánon hivatalos része lett.

A sasszemű rajongók rögtön kiszúrták a csütörtökön bemutatott új poszteren BB-8 és D-O mögött a madarat, akivel először az Acho-Tón találkoztunk, majd a Millennium Falcon pilótafülkéjében potyázott, és lett az új közkedvenc. Valószínűleg nem azért döntöttek Terbus visszatérése mellett, mert a Disney raktárában felhalmozódtak a plüssfigurák, sokkal inkább a profit a miatt.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
5
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Colin Trevorrow elárulta, milyen ötlete volt Az utolsó Jediknél, de Palpatine visszatérése J.J. Abrams nagy húzása

Next Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams csak még jobban ráerősített, hogy filmet forgat az acélemberről

Related Posts
Wide Screen YouTube