Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora nemzetközi poszterén megerősítettek egy közönségkedvenc szereplő visszatérését

A Star Wars: Skywalker kora marketinggépezete őrült tempóra kapcsolt, minap teljesen új nemzetközi posztert mutattak be a filmhez.

A Skywalker kora bemutatója mindössze egy hónap múlva lesz, de ha a Lucasfilm így folytatja a következő napokban, akkor nagyon hosszú négy hét előtt állunk. Az elmúlt napokban több érdekességre is fény derült a Skywalker saga utolsó részéről, kezdve azzal, hogy a film eredeti írópárosa is kreditet kap a film végén, Carrie Fisher halála ellenére Leia története változatlan maradt a történetben, a nézőkhöz hasonlóan Rey sincs kibékülve Kylo Ren magyarázatával, legutóbb pedig azt tudtuk meg, hogy J.J. Abrams nagy húzása volt, hogy Palpatine visszatérjen.

A tévészpot után most egy nemzetközi posztert kaptunk a filmhez, ami a már megerősített karakterek mellett újabb közönségkedvenc visszatérését leplezte le, Rey, Finn, Poe Dameron, Lando Calrissian után Az utolsó Jedik potyautasa is feltűnik a folytatásban – akinek nem mellesleg Rian Johnson már nevet is adott, és a kánon hivatalos része lett.

A sasszemű rajongók rögtön kiszúrták a csütörtökön bemutatott új poszteren BB-8 és D-O mögött a madarat, akivel először az Acho-Tón találkoztunk, majd a Millennium Falcon pilótafülkéjében potyázott, és lett az új közkedvenc. Valószínűleg nem azért döntöttek Terbus visszatérése mellett, mert a Disney raktárában felhalmozódtak a plüssfigurák, sokkal inkább a profit a miatt.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon