Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora ugyanazt a történetet meséli Leiáról, mintha Carrie Fisher még élne

Sokan aggodalmukat fejezték ki Leia hercegnő sorsáért, miután bejelentették, hogy mégis szerepelni fog a Star Wars: Skywalker korában.

Idén decemberben egy történet a végéhez ér, ezt azonban sajnos Carrie Fisher már nem élheti meg, ugyanis 2016 végén a 60 éves színésznő tragikus hirtelenséggel eggyé vált az Erővel. Nemcsak a hozzátartozókat rázta meg a hír, de a készítőket, akik eredetileg Organa tábornoknak adták volna a trilógia főszerepét, miután Az ébredő Erőben Han Solo, majd Az utolsó Jedikben Luke Skywalker kapott központi szerepet a klasszikusból.

Amikor azonban J.J. Abrams kezébe hullott a Star Wars: Skywalker kora rendezésének joga, elárulta, hogy annak ellenére, hogy Fisher már nincs közöttünk, szerepelni fog a filmben, s mindezt Az ébredő Erő, valamint Az utolsó Jedik forgatásai során rögzített, eddig fel nem használt felvételekből oldják meg. Todd Fisher múltkor elárulta, hogy összesen 8 percre elegendő anyag állt rendelkezésre a IX. rész forgatása előtt, abból kellett gazdálkodni, hiszen a Lucasfilm még 2017-ben megerősítette, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történettel ellentétben nem fogják digitálisan feléleszteni a karaktert.

Leia szerepével a filmben sokan szkeptikusak voltak, hogy mennyire lehet hiteles a történetben, most azonban Abrams megerősítette, hogy ugyanazt a történetet mesélik el, amit eredetileg szerettek volna Leiával.

Vannak olyan jelenetek, melyekben furcsa módon interakcióba lép más karakterekkel. Remélhetőleg működni fog, láthatatlan dolog lesz, mert ha nem ismered, akkor soha nem fogod megtudni. De Leiával úgy kellett elmesélnünk a történetét, mintha még Carrie élne. És ez hihetetlen.
J.J. Abrams

Ez úgy hangzik, hogy a színésznő nem látott terveket a Skywalker koráról, amiben még fénykardot is fogott volna, hogy aztán néhány rosszfiút miszlikbe vágjon, ugyanakkor testvére korábbi elmondása alapján Abrams csodálatos munkát végzett, s vett méltó búcsút a karaktertől és vele együtt a teljes történettől.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon