Főoldal Filmek A Skywalker kora ugyanazt a történetet meséli Leiáról, mintha Carrie Fisher még élne
Filmek

A Skywalker kora ugyanazt a történetet meséli Leiáról, mintha Carrie Fisher még élne

Sokan aggodalmukat fejezték ki Leia hercegnő sorsáért, miután bejelentették, hogy mégis szerepelni fog a Star Wars: Skywalker korában.

203
Star Wars: Skywalker kora

Sokan aggodalmukat fejezték ki Leia hercegnő sorsáért, miután bejelentették, hogy mégis szerepelni fog a Star Wars: Skywalker korában.

Idén decemberben egy történet a végéhez ér, ezt azonban sajnos Carrie Fisher már nem élheti meg, ugyanis 2016 végén a 60 éves színésznő tragikus hirtelenséggel eggyé vált az Erővel. Nemcsak a hozzátartozókat rázta meg a hír, de a készítőket, akik eredetileg Organa tábornoknak adták volna a trilógia főszerepét, miután Az ébredő Erőben Han Solo, majd Az utolsó Jedikben Luke Skywalker kapott központi szerepet a klasszikusból.

Amikor azonban J.J. Abrams kezébe hullott a Star Wars: Skywalker kora rendezésének joga, elárulta, hogy annak ellenére, hogy Fisher már nincs közöttünk, szerepelni fog a filmben, s mindezt Az ébredő Erő, valamint Az utolsó Jedik forgatásai során rögzített, eddig fel nem használt felvételekből oldják meg. Todd Fisher múltkor elárulta, hogy összesen 8 percre elegendő anyag állt rendelkezésre a IX. rész forgatása előtt, abból kellett gazdálkodni, hiszen a Lucasfilm még 2017-ben megerősítette, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történettel ellentétben nem fogják digitálisan feléleszteni a karaktert.

Leia szerepével a filmben sokan szkeptikusak voltak, hogy mennyire lehet hiteles a történetben, most azonban Abrams megerősítette, hogy ugyanazt a történetet mesélik el, amit eredetileg szerettek volna Leiával.

Ez úgy hangzik, hogy a színésznő nem látott terveket a Skywalker koráról, amiben még fénykardot is fogott volna, hogy aztán néhány rosszfiút miszlikbe vágjon, ugyanakkor testvére korábbi elmondása alapján Abrams csodálatos munkát végzett, s vett méltó búcsút a karaktertől és vele együtt a teljes történettől.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események