Wide Screen
Image default
Filmek

Carrie Fisher lett volna a Star Wars: Skywalker kora utolsó jedije

A Lucasfilm arra készült, hogy Carrie Fisher központi karaktert játszik a Skywalker-saga utolsó fejezetében, és még fénykardot is forgatott volna.

A 2016 végén tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznő, Carrie Fisher testvére, Todd Fisher osztott meg részleteket a Lucasfilm IX. résszel kapcsolatos korai tervéről, hogy milyen búcsút terveztek Organa tábornoknak a Star Wars: Skywalker kora tervezőasztalánál ülve. Fisher a Yahoo Entertainment lapnak adott interjút, amelyből többek közt kiderült, hogy a stúdió Carrie Fishernek szerette volna adni az utolsó jedi titulust, és hogy összesen hány percet használnak fel a VII. rész kivágott jeleneteiből.

Nagy szerepet szántak neki az utolsó részben, úgymond ő lett volna az utolsó Jedi. Milyen menő lett volna, nem? Az emberek egykor arról kérdeztek, hogy „Carrie miért nem kapott soha fénykardot, s aprított fel néhány rosszfiút?” Carrie idejében Obi-Wan volt a mestere.
Todd Phillips

Sajnos erről a részről le kell mondanunk, hiszen digitálisan nem fogják visszahozni a hercegnőt, hanem a Star Wars: Az ébredő Erő fel nem használt jeleneteiből dolgoztak, ám Fisher megjegyezte, hogy még ennek ellenére is méltó búcsút veszünk a franchise utolsó részében, külön megdicsérte Abrams rendezőt, amiért csodát művelt a fel nem használt felvételekkel.

Az igazság az, hogy J.J. Abrams nagyszerű barátja volt Carrienek, rendkívül szerette őt. Nyolc perc [fel nem használt] felvétel, megragadtak minden képkockát, majd elemezték azokat. Végül újraalkották, és a megfelelő módon beleépítették a történetbe. Varázslatos.

Utólagosan derült csak fény a Lucasfilm valódi tervére, hogy mindvégig az örök klasszikus trilógia három főszereplőjére szerették volna felépíteni az új trilógiát, ahogy Az ébredő Erőben Han Solo volt központi karakter, Luke Skywalker Az utolsó Jedikben vált kulcsfontosságú szereplővé, és végezetül a történet végéhez érve Carrie Fisher lett volna főszereplő.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon