Főoldal Filmek Carrie Fisher lett volna a Star Wars: Skywalker kora utolsó jedije
Filmek

Carrie Fisher lett volna a Star Wars: Skywalker kora utolsó jedije

A Lucasfilm arra készült, hogy Carrie Fisher központi karaktert játszik a Skywalker-saga utolsó fejezetében, és még fénykardot is forgatott volna.

216
Carrie Fisher

A Lucasfilm arra készült, hogy Carrie Fisher központi karaktert játszik a Skywalker-saga utolsó fejezetében, és még fénykardot is forgatott volna.

A 2016 végén tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznő, Carrie Fisher testvére, Todd Fisher osztott meg részleteket a Lucasfilm IX. résszel kapcsolatos korai tervéről, hogy milyen búcsút terveztek Organa tábornoknak a Star Wars: Skywalker kora tervezőasztalánál ülve. Fisher a Yahoo Entertainment lapnak adott interjút, amelyből többek közt kiderült, hogy a stúdió Carrie Fishernek szerette volna adni az utolsó jedi titulust, és hogy összesen hány percet használnak fel a VII. rész kivágott jeleneteiből.

Sajnos erről a részről le kell mondanunk, hiszen digitálisan nem fogják visszahozni a hercegnőt, hanem a Star Wars: Az ébredő Erő fel nem használt jeleneteiből dolgoztak, ám Fisher megjegyezte, hogy még ennek ellenére is méltó búcsút veszünk a franchise utolsó részében, külön megdicsérte Abrams rendezőt, amiért csodát művelt a fel nem használt felvételekkel.

Az igazság az, hogy J.J. Abrams nagyszerű barátja volt Carrienek, rendkívül szerette őt. Nyolc perc [fel nem használt] felvétel, megragadtak minden képkockát, majd elemezték azokat. Végül újraalkották, és a megfelelő módon beleépítették a történetbe. Varázslatos.

Utólagosan derült csak fény a Lucasfilm valódi tervére, hogy mindvégig az örök klasszikus trilógia három főszereplőjére szerették volna felépíteni az új trilógiát, ahogy Az ébredő Erőben Han Solo volt központi karakter, Luke Skywalker Az utolsó Jedikben vált kulcsfontosságú szereplővé, és végezetül a történet végéhez érve Carrie Fisher lett volna főszereplő.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események