Főoldal Filmek A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája sikerét látva váratlanul előbb kerül mozikba a Venom 2. – Vérontó
FilmekBREAKING

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája sikerét látva váratlanul előbb kerül mozikba a Venom 2. – Vérontó

A Sony Pictures váratlan lépésre szánta el magát, előbb küldi mozikba a Venom folytatását.

590
Venom 2. - Vérontó

Egyúttal ötödik alkalommal módosítják a Venom 2. – Vérontó bemutatóját, de a sok rossz hír után valami jóval szolgált a stúdió. A Sony Pictures a délután folyamán úgy döntött, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája sikerének köszönhetően előbb fogják bemutatni a Venom című film várva várt folytatást a mozikban. Az eredetileg október 15-ére jegyzett a film két héttel hamarabb, október 1-jén fogják műsorra tűzni a mozikban.

Alig néhány héttel ezelőtt tolták el a film bemutatóját október közepére, váratlanul megint módosítottak a premier időpontján, de szerencsére most nem el, hanem előrébb hozták. A stúdió nem indokolta meg a döntést, de valószínűleg a múlt héten bemutatott Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című film sikere áll a dolog hátterében. Tegnap már beszámoltunk a Marvel Studios legújabb filmjének sikeréről, amivel kasszát robbantott a stúdió, a pandémia utáni idők egyik legnagyobb bevételét termelt alkotásáról van szó.

Szinte egy örökkévalóságnak tűnt kivárni Andy Serkis rendező alkotását, mert ahogy már mondtuk, a bejelentéstől számítva több alkalommal is el kellett csúsztatni a premiert. A Las Vegas-i CinemaCon rendezvény alatt még olyan aggasztó hírről is olvashattunk, hogy a filmet 2022-ig halasztják a delta variáns miatt, de ezt a stúdió egy bennfentese cáfolta.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események