Venom 2. - Vérontó

A stúdió egyik embere tagadja a hírt, hogy 2022-ig halasztanák a Venom 2. – Vérontó bemutatóját

A Sony Pictures egyik bennfentese nyilatkozott.

Az utóbbi időben ritkán kapunk jó híreket a filmek bemutatóival kapcsolatban. A hét elején a Venom 2. – Vérontó premierjéről jelentek meg aggasztó hírek, miszerint a Sony Pictures nem fogja október 15-én bemutatni a filmet, és akár 2022 januárjáig is elhalaszthatják a bemutatót. A hír után egy bennfentes nyilatkozott, melyben tagadta, hogy jövő évig kellene várni a filmre.

A Sony Pictures nemrég szeptember 14-éről október 15-ére csúsztatta a premiert. Nyilvánvalóan a stúdió abban bízik, hogy ebben a pár hétben a helyzet javulni fog – vagy éppen időt szeretnének nyerni maguknak. Sajnos elkerülhetetlennek tűnik, hogy ősszel berobbanjon a következő hullám, miután a COVID-19 delta variánsa még mindig problémákat okoz. Más stúdiókkal ellentétben a Sony Pictures elkötelezett a mozis bemutatók mellett, mindenképpen a mozikban szeretné bemutatni a Tom Hardy és Woody Harrelson főszereplésével készült Venom folytatását.

Venom 2. - Vérontó

Miután az első résszel több mint 850 millió dollárt szakított a jegypénztáraknál, érthető okok miatt szeretnék megismételni ezt a második résznél. Kedden arról írtunk, hogy a stúdió fontolóra vette, hogy januárra, a Morbiusnak fenntartott időpontban mutassák be a folytatást, s ezzel a film későbbi időpontra csúszik a jövő évi naptárban. De ezt tagadja egy bennfentes, aki nyilatkozott a Varietynek. A nevét elhallgatni kérő személy tagadta azt az állítást, hogy 2022 januárig halasztanák a Venom 2. premierjét.

Ezt jó hallani, s reméljük, hogy a többi nagy 2021-es filmet sem fogják elhalasztani, és köztük a 007 Nincs idő meghalni, az Örökkévalók, a Dűne és a Pókember: Nincs hazaút is még idén mozikba kerül.

Total
3
Shares
Previous Article
Shuri

A Black Panther: Wakanda Forever forgatásán megsérült Letitia Wright, kórházba szállították

Next Article
Mátrix

Lilly Wachowski elárulta, hogy miért nem vállalta a The Matrix Resurrections rendezését

Related Posts