Venom 2. - Vérontó

Aggasztó hírek érkeztek, brutálisan sokat tolhatnak a Venom 2. – Vérontó bemutatóján

Valószínűleg októberben sem mutatják be a filmet.

Egy friss jelentés szerint a Sony Pictures nem fogja október 15-én bemutatni a Venom 2. – Vérontó című folytatást. Az elmúlt napokban már aggasztó hírek érkeztek a bemutatóval kapcsolatban, miután vészesen emelkednek az új fertőzöttek száma világszerte a koronavírus-járvány delta variánsa miatt. A stúdió az új előzetesnél is óvatosan fogalmazott, a trailer végén nem kapott helyet időpont, majd több forrás is arról számolt be, hogy fontolgatják az újabb halasztás.

A Las Vegas-i CinemaCon hétfői napján tartott előadást a Sony Pictures, azonban a Venom folytatása nem kapott szerepet. Csak egy Pókember: Nincs hazaút előzetest kaptunk, de az mekkora volt, istenem. Eddig nem akartuk kongatni a vészharangot, de a legújabb beszámolók szerint elkerülhetetlen, hogy 2022-ig várjunk a Venom és Vérontó összecsapására. A Vulture több forrásból is úgy értesült, a Sony Pictures arra készül, hogy 2022. január 21-ére csúsztatja Andy Serkis rendezőtől a Venom-folytatását. Állítólag csak a CinemaCon lebonyolítása után kapunk hivatalos megerősítést.

Ha igaz a hír, akkor a januári napon tervezték moziba küldeni a Morbius adaptációt, ami így egy későbbi időpontra kerül, feltéve, ha januárban lesz a Venom 2. premierje. Csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy a Morbius sem kapott szerepet tegnap, ami megint csak bizonytalanságra ad okot, hogy mikor láthatjuk Jered Leto főszereplésével forgatott képregényfilmet. Ha mindez igaz, akkor a Morbius is hátrébb kerül a naptárban.

A december 17-ei Pókember: Nincs hazaút premierje még nagyon távolinak tűnik, de egyesek szerint még ez is veszélybe kerülhet az előttünk álló hetekben, ha nem sikerül megfékezni a COVID 4. hullámát. A tegnapi előzetesben karácsonyi bemutatóról beszéltek, és továbbra is minden felületen a decemberi dátum olvasható. Nyilvánvalóan a Sony Pictures akkor szeretné megjelentetni a filmet, amikor a legtöbben tudják megnézni. A helyzet annyira nem rossz, de jobb is lehetne, ha az emberek felvennék a védőoltást, amivel legyőzhetjük a vírust, és az élet visszatérhetne a normál kerékvágásba. De ehhez az kell, hogy az emberek felvegyék a védőoltást.  

Venom 2. - Vérontó
Total
9
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Sony Pictures átnevezte saját Pókember univerzumát, és sokkal barátságosabb nevet kapott

Next Article
Uncharted

Kaptunk egy rövid leírást, hogy mit tartalmazott az Uncharted első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!