x
Close


Közelgő események

Filmek

Már megint eltolták a Venom 2. – Vérontó bemutatóját

Negyedik alkalommal is elhalasztották a premiert.

Már megint eltolták a Venom 2. – Vérontó bemutatóját
  • Publishedaugusztus 12, 2021

Valahol várható volt, hogy szeptember végén nem fogják bemutatni Tom Hardy főszereplésével a Venom 2. – Vérontó című folytatást. Erre utalt a második előzetes végén a felirat is, hogy neem szeptemberben, hanem ősszel a mozikban, semmi konkrét időpontot nem jelöltek meg. Majd az új-zélandi tudósításból már számítani lehetett a hivatalos halasztásra, amit nem sokkal korábban megerősítettek.

A Variety értesülése szerint azért kellett elhalasztani a premiert, mert a világ több országában is emelkedni kezdtek a járványadatok a delta variáns miatt. A tervek szerint szeptember 24-én mutatták volna be, de néhány héttel később, csak október 15-én fogják bemutatni a filmet. Sokan felteszik a kérdést, ha a mozikat nem zárták be, akkor miért nem kerülhet mozikba a film. Elég csak megnézni az elmúlt hét box office adatait, mennyire visszaestek az új film bevételei. Nyilvánvalóan ebben szerepet játszottak a streamingszolgáltatók is, de ettől még a nyár elején látott számoktól messze elmaradnak az elmúlt hetek számai.

Több alkalommal el kellett már halasztani a premiert. A filmet eredetileg még tavaly bemutatták volna, majd június 25-ére csúsztatták. Később még ezen is toltak, előbb szeptember közepére, végül a hónap végére, most pedig már októberről beszélünk.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.