x
Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

A Venom 2. – Vérontó brutálisan erőszakos, új előzetesében Vérontó Eddie Brock életére tör

Egyszerre véres és vicces a Venom 2. - Vérontó új előzetese.

  • PublishedAugust 2, 2021

A Sony Pictures múlt héten ígéretet tett, hogy egy új Venom 2. előzetessel indítjuk a hetet, amit néhány perccel korábban bemutattak a rajongóknak. Az új előzetes egyszerűen brutális lett, miközben többet megtudunk Cletus Kasady átalakulásáról is, történetesen, hogyan tett szert egy szimbiótára, és természetesen Eddie Brock és Venom párkapcsolatáról is többet mesélnek a készítők. Viszont egy aggasztó dologra felfigyeltünk.

Kezdjük is a jó dolgokkal. A Venom 2. – Vérontó előzetese merőben jobb, mint bármelyik korábbi kedvcsináló ebben a filmszériában. Rengeteg Vérontóval közös jelenetet látunk, és azt is megmutatták, Cletus Kasady hogyan tett szert saját szimbiótájára. Bár a film a PG-13-as besorolást kapott, Andy Serkis rendező a határokat feszegeti, mert az erőszak és a vér miatt akár egy nagyobb korcsoportba is besorolható lenne a képregényadaptáció. Továbbra sem mehetünk el szó nélkül a film humora mellett, amivel az első részben is találkozunk. A folytatásban jelen lesz ez a fajta humor, ami sokakat bosszantott, másoknak bejött, ahogy Venom és Eddie Brock civódtak, majd kiderül, hogy a kontextusba helyezett szócsaták mennyire működnek, mert az előzetesben kissé nevetséges, amikor Venom nem hajlandó harcolni a gonosz ellen, de kap egy második esélyt, hogy embert egyen.

Ami viszont abszolút aggodalomra adhat okot, hogy a film végén nem olvasható a megszokott dátum, hogy mikor kerül mozikba a film. Sem a közösségi médiában, sem a videó végén nem szerepel a szeptemberi megjelenési dátum, ehelyett csak a „kizárólag a mozikban idén ősszel” felirat olvasható. A háttérben sajnos megint a koronavírus-járvány, miután a delta variánsa erősebbnek bizonyul, ezért a Sony Pictures már arra készül, hogy mi történik akkor, ha újra be kell zárni a mozikat.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmet a tervek szerint szeptember 24-én mutatják be a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.