Venom 2. - Vérontó

Alig kapott új dátumot, újra eltolhatják a Venom 2. – Vérontó bemutatóját

Még korai kőbe vésni az októberi premiert a Venom folytatásánál.

A Sony Pictures alig pár napja erősítette meg, hogy eltolták a Venom 2. – Vérontó bemutatóját szeptemberről október elejére, de esély van egy újabbra. Sajnos a delta variáns miatt újabb csúsztatásra lehet számolni, miközben a 007 Nincs idő meghalni premierjét nem húzzák tovább, ha törik, ha szakad, ősszel valamilyen közegben, de bemutatásra kerül a legújabb James Bond-film.

Csaknem tizennyolc hónapja tartja sakkban a mozikat és a világot a COVID-19. Azt hittük, hogy a vakcinák megjelenésével az élet lassan visszatér a normál kerékvágásba, de a delta variáns még komoly gondokat okozhat. Nyár elején világszerte megnyitották a mozikat, és néhány nagyobb film egészen kitűnő nyitóhétvégével kezdett, de nyár végére érzékelhetően kevesebben váltanak jegyet a mozifilmekre. A delta variáns nemcsak a tengerentúlon, de idehaza is befolyásolja a mozilátogatók számát, sokan nem mernek beülni a moziterembe, ezért a stúdiók elkezdtek sakkozni a közelgő alkotások bemutatóival.

A Paramount Pictures elsőként jelentett be változást az őszi programjában. A Clifford the Big Red Dog szeptemberi premierjét lefújta, igaz ettől még nem jöttünk lázba, ám mikor a Venom 2. – Vérontó premierjét tolták október 15-ére, sokan a vészharangot kezdték kongatni. Úgy tűnik, hogy nem alaptalanul. Tegnapi hír, hogy a Sony Pictures 100M dollárért eladta a Hotel Transylvania – Transzformánia jogát az Amazon Prime streamingszolgáltatónak, és nem túl optimisták a Marvel adaptációval sem. A The Hollywood Reporter értesülése szerint már azon töprengnek a stúdiónál, hogy eltolják-e az októberi bemutatót, de mielőtt meghoznánk a döntést, a Sony hagyott magának egy lélegzetvételnyi időt.

A sok változás mellett azonban akad egy film a naptárban, amit valószínűleg biztosan be fognak mutatni. Az MGM stúdió ugyanis már így is dollármilliókat bukott a 007 Nincs idő meghalni marketingköltsége miatt, és ahányszor csak elhalasztják a premiert, a költségek csak nőnek. Tavaly márciusban kellett volna bemutatni a filmet, és valószínűleg nem húzzák tovább, maximum streaming lesz, de érkezik James Bond új kalandja ősszel.

Az egyik stúdióvezető úgy fogalmazott, ha hat héttel ezelőtt tisztában lett volna a mostani helyzettel, akkor már jövő év elejéig mindent elhalasztottak volna. Egy másik vezető ezzel szemben azt mondta, hogy hat héttel ezelőtt még nemet mondtak volna egy újabb csúsztatásra, de a körülmények miatt most talán kénytelenek lesznek eltolni a premiereket.

Venom 2. - Vérontó
Total
18
Shares
Previous Article
A Sólyom és a Tél Katonája

Sikeresen zárult Anthony Mackie tárgyalása, így ő lesz az Amerika kapitány 4. főszereplője

Next Article
Thanos

Az Örökkévalók megválaszol egy fontos kérdést, Thanos ellen miért nem segítettek a Bosszúállóknak

Related Posts