Venom 2. - Vérontó

Bejelentették a Venom 2. – Vérontó hivatalos korhatárát, sok rajongónak nem fog tetszeni

Sajnos nem kapta meg a 18-as karikát a Venom 2. – Vérontó.

A korábbi pletykák ellenére úgy tűnik, hogy a Venom 2. – Vérontó nem kapja meg a hőn áhított R-besorolást. Az angol cím után (magyarul legyen vérontás) sokan abban a reményben voltak, hogy egy korhatáros folytatást kapunk, tele durva és véres jelenetekkel. A Sony Pictures azonban nem merte bevállalni, hogy ebben a nehéz időszakban még inkább szűkítsék az érdeklődési kört. Az igazság valahol a kettő között van, sem családbarát, sem felnőtteknek szóló film lett a Venom 2. – Vérontás.

Nagy csalódást érte a rajongókat, mikor a stúdió bejelentette, hogy az eredetileg R-besorolásban készült Venom első része nem kapja meg a 18-as karikát, „lebutítják” az erőszakos jeleneteket, s helyette PG-13-as jelölővel kerül bemutatásra, vagyis 13 éven aluliaknak nem ajánlott. Az első rész elsöprő sikere után a Sony Pictures bolond lett volna ezen változtatni, de miután bejelentették a folytatást, több pletyka is napvilágot látott, miszerint a közelgő folytatás szintet lép, s megkapja az R-besorolást.

Mint kiderült, nem ez történt. Néhány órával korábban megtudtuk, hogy a folytatás is csak PG-13-as minősítést kapott, amit itthon 16-os karikával fognak bemutatni a mozikban. A döntést az intenzív erőszakos és akciójelenetek, kissé durvább nyelvezete, valamint zavaró kifejezések és utalások miatt kapta. Szóval messze áll a közhelyes családbarát alkotástól, de mégsem az, amire számítottak a rajongók.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmet nem fogják eltolni többet, október 14-én bemutatják azt a mozikban.

Total
20
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Mark Ruffalo reagált a pletykákra, de továbbra sem egyértelmű, hogy a Moon Knight Disney+ sorozata miatt érkezett-e Budapestre

Next Article
Alien

Sigourney Weaver meg akarta csinálni Neill Blomkamp Alien 5. filmjét, de a Fox nem

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!