Főoldal Filmek A Russo testvérek köszönik a rajongóknak, amiért a Bosszúállók: Végjáték 144 rekordot megdöntött
Filmek

A Russo testvérek köszönik a rajongóknak, amiért a Bosszúállók: Végjáték 144 rekordot megdöntött

Igen, nem elírás történt, a Bosszúállók: Végjáték több mint 140 rekordot döntött meg eddig, amiért Anthony és Joe Russo rendkívül hálás a rajongóknak.

689
Russo

Igen, nem elírás történt, a Bosszúállók: Végjáték több mint 140 rekordot döntött meg eddig, amiért Anthony és Joe Russo rendkívül hálás a rajongóknak.

A Bosszúállók: Végjáték nyitó hétvégéje előtt sokáig úgy tűnt, hogy a film akár a 850-950 millió dollárt is elérheti az első napokban, azonban a Marvel Studios legújabb filmje messze túlszárnyalta az előzetes várakozásokat, mert négy nap elegendő volt a Bosszúállóknak, hogy 1,2 milliárd dollárt keressenek a mozik kasszái előtt, s ezzel minden korábbi jegyeladási rekordot a földbe tiporjanak, s mindezt úgy, hogy a filmet 440 millió dollárból készítették el.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy évvel korábban a Bosszúállók: Végtelen háború Észak-Amerikában 100 millióval kezdett, míg Kínában – itt fontos hangsúlyozni, hogy akkor a filmet egy héttel később mutatták be Kínában, mint a világ más országaiban – csak 330 millióval nyitott. Azt már tudtuk, hogy a film első előzetesével megdöntötte a 24 óra alatt legtöbben nézett előzetes rekordját, soha ennyien nem vásároltak elővételben jegyet egy filmre az Egyesült Államokban, legjobb első napot és legjobb amerikai premiert produkálta múlt héten, ami hozzájárult ahhoz, hogy összesen 144 rekordot döntsön meg.

A Russo testvérek közösségi oldalon fejtették ki gondolatukat, hogy mennyire köszönik a rajongók támogatását:

A film pár nap alatt többet hozott, mint az Amerika kapitány: Polgárháború és a Marvel Kapitány együtt, és még jó pár rekordot bezsebel a következő hetekben, elemzők azt sem tartják lehetetlennek, hogy a Végjáték megdöntse az Avatar bevételi rekordját, a 2,7 milliárd dollárt, amit még 2009-ben állított fel.

Nem nagy túlzás kijelenteni, hogy a Marvel Studios évekre beírta magát a képregényadaptációk készítésébe, mert az elkövetkező években másról sem fognak beszélni a rajongók, mint a Bosszúállók: Végjáték nagyszabású fináléjáról, mely 10 év lezárását és egy új korszak kezdetét jelentette.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról, de összegyűjtöttük valamennyi általunk kiszúrt utalást a filmből, valamint megnéztük, hogy mely jeleneteket manipulálták az előzetesek és a marketing idejére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események