x
Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember: Nincs hazaút portékáján a falmászó és Doctor Strange akcióznak

Doctor Strange milyen szerepet játszik ebben a filmben?

A Pókember: Nincs hazaút portékáján a falmászó és Doctor Strange akcióznak
  • PublishedAugust 9, 2021

Kaptunk néhány új promóciós képet a várva-várt Pókember: Nincs hazaút című folytatásból, és ezekből úgy tűnik, hogy Tony Stark szerepét Doctor Strange tölti majd be. Az eddig kiszivárgott portékák is azt sugallták, hogy Strange valamiféle mentor szerepet tölt majd be az ifjú Peter Parker életében. Láttunk képeket Pókember új jelmezeiről, amit Strange varázserővel turbózott fel, majd egy forgatási kép is napvilágot látott, amin Pókember integet a Legfőbb varázslónak a new yorki szentély bejárata előtt.

Mialatt szépen szivárognak a portékák a filmről, továbbra sincs hír előzetesről, sőt, aggasztó hírekről olvashattunk az elmúlt hetekben, miszerint akár el is halaszthatják a film decemberi bemutatóját. A The Direct lett figyelmes az Amazon online piacterére feltöltött néhány új merchandise-ra. A portékákon a hálószövő és Doctor Strange egymás oldalán harcolnak, emellett pedig újabb képet kaptunk a titokzatos fekete Pókember-jelmezről, ami most megerősítést kapott, hogy varázserővel ruházták fel. De a legérdekesebb kép az, amin Peter Parker maszk nélkül látható jelmezben.

Nemcsak előzetest nem kaptunk még, de hivatalos szinopszist sem jelentettek meg. A Pókember: Idegenben végén Mysterio leleplezte Pókember személyazonosságát, s spekulációk szerint Peter emiatt kér segítséget Doctor Strangetől, ám az egyik varázslat rosszul sül el, s rést ütnek a multiverzumon, s gonosztevők lepik el Peter világát.

Jamie Foxx Elektró szerepében tér vissza a filmben, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér a gazember szerepében. De Alfred Molina is megerősítette, hogy újra felveszi Doctor Octopus karjait, illetve rajtuk kívül pletykálják még, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember is visszatér, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében. Múlt héten Kirsten Dunstot ki is szúrták Deborah Ann Woll oldalán a los angelesi pótforgatás helyszínén.

Még korai kőbe vésni a premiert, de ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.