x
Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember: Nincs hazaút pótforgatásán kiszúrták Kirsten Dunstot és a Daredevil-sorozatból ismerős Deborah Ann Wollt

A multiverzumban bármi megtörténhet.

A Pókember: Nincs hazaút pótforgatásán kiszúrták Kirsten Dunstot és a Daredevil-sorozatból ismerős Deborah Ann Wollt
  • PublishedAugust 4, 2021

A Pókember: Nincs hazaút pótforgatására a napokban kerül Los Angelesben. Egy közös képen kiszúrták a Sam Raimi Pókember-trilógiájából Kirsten Dunstot, aki MJ-t játszotta, mellette pedig Deborah Ann Wollt, aki kevésbé lehet ismerős, de őt a Daredevil című sorozatban láttuk Karen Page szerepében, amiből egy harmadik szereplő visszatérésére tudunk gondolni. Ha Page visszatér, akkor Charlie Cox pletykált szerepe is igaz lehet.

Fontos észben tartani, hogy az eddig megjelent pletykákat nem erősítették meg, csakhogy a képek mást mutatnak. Ezt erősíti az is, hogy a két színésznőt pont abban a városban kapták lencsevégre, ahol jelenleg a Pókember: Nincs hazaút pótforgatása is zajlik. A hírek szerint a hollywoodi Sunset Gower Studios falai között dolgoznak a filmen, aminek közelében kiszúrták Kirsten Dunstot, valamint Deborah Ann Wollt. Dunst felismerhető a képen, Woll már kevésbé, ugyanis maszkot visel, de ő bizony a Daredevil sztárja. Megint csak visszatérésük mellett szól, hogy a két színésznőnek nincs másik projektje, amit az angyalok városában forgatnának. Különös egybeesés ez.

Tom Hollandet a hét elején a The Suicide Squad világpremierjén kiszúrták Los Angelesben, ami megint csak beszédes. A színész általában visszatér Angliába, amikor éppen nem forgat, szóval mi más dolga lenne, ha nem éppen a Pókember: Nincs hazaút pótforgatására érkezett volna az Államokba, akárcsak Dunst és Woll. Több pletyka is kering a Marvel Studios folytatása körül. Állítólag a barátságos és közkedvelt falmászó a korábbi két Pókemberrel is találkozni fog, akiket Tobey Maguire és Andrew Garfield játszott a Sony Pictures két próbálkozásában. Azt már tudjuk, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, illetve Alfred Molina is aláírt, így Doctor Octopus is visszatér, de már Nincs hazaút főgonoszáról is beszélnek, hogy ki lehet majd a legfőbb nemezis.

A sok izgalmas hír mellett egy aggasztó hír is felütötte fejét a napokban. A The Direct szerint több, mint különös, hogy 4 hónappal a premier előtt még semmilyen anyagot, hivatalos szinopszist, posztert vagy előzetest nem láttunk a filmből. A lap szerint okkal tartják vissza az anyagokat, mert nem garantált még a december 17-ei premier a koronavírus-járvány delta variánsa miatt. Erre a felvetésre ráerősített a héten megjelent Venom 2. – Vérontó új előzetese is, amiben nem említik a pontos megjelenés időpontját, csak utalnak rá, hogy ősszel a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.