Pókember

A Pókember: Nincs hazaút portékái három új Pókember-jelmezről is lerántották a leplet

Ráadásként Doctor Strange, Ned és MJ figurái is kiszivárogtak.

Tegnap egy LEGO készlet promóciós képei mutatták be a Pókember új piros, fekete és arany színekben pompázó ruháját. Nem sokkal később promóciós képek bukkantak fel az interneten a ruhákról, amelyek több újítással is kecsegtetik a rajongókat. Ha ez nem lenne elég, akkor a rajongók legnagyobb örömére a Funko Pops akciófigurái is megmutatták az új jelmezeket, valamint a főhős néhány barátját.

Tegnap reggel hivatalosan is bemutatták a várva-várt filmhez kapcsolódó első árucikkeket, köztük például a Funko Pops akciófiguráit. Az eddig bemutatott figurák csak a három új szerkót mutatták be, emellett pedig először vethetünk pillantást Doctor Strange, MJ és Ned szerelésére is a filmben. Doctor Strange szerepe nem meglepő, hiszen róla már tudtunk, ám eddig még nem láttuk egyik forgatási képen sem Bennedict Cumberbatch karakterét.

Az egyik Pók-jelmez nagyon hasonló ahhoz, amit láttunk a Pókember: Idegenben című folytatásban, azzal a különbséggel, hogy valamiféle medált visel Peter, amit valószínűleg Doctor Strange adott új barátjának. A következő ruha már sokkal különlegesebb, ugyanis teljes feketeségbe borul, arany csíkokkal kiegészítve. Az utolsó öltözet pedig a Pókember: Hazatérésben látott első ruhát idézi, ami szárnyakat is kapott.

A felsorolt szereplőkön kívül feltűnik még a filmben Tony Revolori és Marisa Tomei, valamint több nagy visszatérő is. Jamie Foxx visszatér a filmben Elektróként, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér a gazember szerepében. De Alfred Molina is megerősítette, hogy újra felveszi Doctor Octopus karjait, illetve rajtuk kívül pletykálják még, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember is visszatér, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében.

A Pókember: Nincs hazaút című filmet december 16-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
23
Shares
Previous Article
Megan Fox

Megan Fox örömmel vállalna szerepet a Marvel vagy a DC filmes univerzumában

Next Article
Kang, a hódító

Jonathan Majors megerősítette, hogy ő lesz Kang, a hódító A Hangya és a Darázs: Kvantumánia folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!