Pókember: Idegenben

A Pókember: Nincs hazaút kulisszák mögötti képei megerősítik, hogy Peter Parker visszaül az iskolapadba

Lassan becsengetnek, irány újra az iskola.

Az egyik legtitokzatosabb szuperhősfilm a Pókember: Nincs hazaút. Számtalan pletykát olvashattunk Peter Parker következő kalandjáról, miután tavaly ősszel Jamie Foxx megerősítette, hogy Elektró visszatér A csodálatos Pókember 2. után. Ezt követően Alfred Molina hivatalosan is bejelentkezett Doctor Octopus szerepére, de mellettük beszélnek Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembereiről. Szóval lövésünk sincs, hogy mire számíthatunk a harmadik részben.

Hogy valóban ennyire látványos utazásban lesz részünk a Marvel Moziverzumban, ezt majd az idő megválaszolja. A hivatalos képek mellett láttunk már több tucat forgatási képet, illetve néhány kulisszák mögötti fotót is megosztottak a főszereplők. Egy most megjelent fotóból kiderült, hogy Peter Parker visszatér a középiskolába. Sokan felteszik a kérdést, mi ebben a meglepő, de ne feledjük, hogy Mysterio felfedte Pókember személyazonosságát a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében, szóval látva ezt a képet, még több kérdésünk maradt a folytatással kapcsolatban.

A képek biztosan a Nincs hazaút forgatásán lőtték, mert Peter barátját, Nedet már új külsejében látjuk. Erről az átalakulásról korábban Jacob Batalon posztolt, hogy bravúros módon több kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg. Sajnos többet nem tudtunk meg a sztoriról, minthogy szegény Peter Parkert valaki jól eltángálta, és visszatérnek a Midtown High School padjába.

Pókember: Nincs hazaút amerikai bemutatója december 17-én lesz, hivatalosan még nem kapott magyar premiert a film, de várhatóan egy nappal korábban, már december 16-án jegyet válthatunk a kalandra.

Total
8
Shares
Previous Article

A The Batman kiszivárgott naptárának köszönhetően közelebbről is szemügyre vehetjük Rébusz maszkját

Next Article

Gyakorlatilag a Warner teljes videójátékos részlege érintett a Discovery üzletben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!