Főoldal Filmek A mozik előtt a Tenet nem kerül fel az HBO Maxra, miközben a Wonder Woman 1984 igen?
Filmek

A mozik előtt a Tenet nem kerül fel az HBO Maxra, miközben a Wonder Woman 1984 igen?

A Tenetnek a moziban a helye!

194
Tenet Wonder Woman 1984

Az AT&T elnök-vezérigazgatója, John Stankey annak esélyeit mérlegelte, hogy esetleg a mozik előtt már az HBO Max streamingszolgáltatón bemutassák a Tenet és a Wonder Woman 1984 gigaprodukciókat. A rajongók bármennyire is szeretnék mielőbb megnézni mindkét filmet, a stúdió frontembere továbbra is kitart amellett, hogy ezeket a filmeket mozikban kell bemutatni. Szóval bármit is olvastál, nem túl valószínű hogy rögtön digitális formában kerül bemutatásra egyik produkció is.

A tegnapi napon egy konferencia hívásra került sor, melyben az AT&T anyavállalatának, a WanreMedia elnök-vezérigazgatója John Stankey cáfolt minden korábbi híresztelést, hogy streamingszolgáltatón fogják bemutatni Christopher Nolan új sci-fijét. A pletykák azután kaptak szárnyra, hogy a hét elején a Warner Bros. határozatlan időre eltolta a Tenet bemutatóját. Bár tegnap már olvasni lehetett olyan híreket is, hogy a stúdió szakaszos formában szeretné bemutatni a filmet, vagyis nem egyszerre, hanem különböző időpontokban a világ országaiban a COVID-19 alakulását figyelembe véve.

Sokan azzal érveltek, hogy a stúdió a lehető legkisebbre szeretné csökkenteni a veszteséget, ezért nem kockáztatnak, s az HBO Max adhat majd otthont a filmeknek. Ez azért is tűnhet jó döntésnek, hiszen így drasztikusan megnőne a streamingszolgáltató előfizetőinek száma, ugyanakkor hatalmas pénzügyi veszteséget könyvelne el ezzel a Warner Bros.

Hogy olyan filmekkel fog megtörténni ez, mint a Tenet vagy valami hasonlóval, akár a Wonder Woman? Nagyon meglepődnék, ha így lenne. Valójában biztosíthatom önöket, hogy a Tenet esetében nem erről van szó.

John Stankey

Érdekes, hogy külön kiemelte a Tenetet, vagyis kizárt, hogy a mozikat megelőzve előbb mutassák be az HBO Maxon, de közel sem annyira biztos, hogy erre a sorsra jut majd a Wonder Woman 1984.

Minél tovább tart, lesz néhány olyan tartalom a margón, amit meg fogunk vizsgálni, és azt fogjuk mondani, hogy jobb, ha egy másik, vagy egy más konstrukcióban mutatjuk be. Van olyan tartalom, ami élvezetesebbé válik és jobb látni a mozikban, mint a nappaliban. Nem tudom, hogy a mozik mikor fognak kinyitni.

Úgy tűnik tehát, hogy a stúdiók továbbra is kitartanak a mozik mellett, azonban ez bármikor változhat attól függően, hogy a koronavírus-járványt mikor sikerül legyőzni, s a mozik újra kinyithatnak világszerte.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...