Főoldal Filmek A Wonder Woman 1984 magyar szinkronnal exkluzív streaming premier az HBO GO-n
Filmek

A Wonder Woman 1984 magyar szinkronnal exkluzív streaming premier az HBO GO-n

A mozik helyett online, az HBO Go-n mutatják be itthon a filmet.

488
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 című szuperhős-blockbuster exkluzívan az HBO GO-n debütál online április 1-én – adta hírül az HBO Magyarország. A Patty Jenkins által rendezett, Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984 előrerepül az időben a 80-as évekbe, amikor Wonder Woman egyszerre kergeti saját álmát és két új, rémisztő ellenfelet Max Lord és Cheetah személyében.

Wonder Woman 1984-ben ismét a világ sorsa forog kockán, és Wonder Woman az egyetlen, aki megmentheti. A Wonder Woman-sztori új fejezetében Diane Prince csendesen, a halandók között elvegyülve éli életét a vibráló, csillogással teli ’80-as években, amikor az emberek mindent meg akarnak szerezni maguknak, és ez túlzásokba hajszolja őket. Bár Diane az összes szuperhősképességével rendelkezik, ám visszavonultan él, ősi maradványokat kutat és csakis inkognitóban hajt végre szuperhőstetteket. Ám most kénytelen lesz kilépni a reflektorfénybe, és minden bölcsességét, erejét és bátorságát be kell vetnie ahhoz, hogy megmentse az emberiséget attól a világtól, amelyet saját maga hozott létre.

A filmben szerepel még Chris Pine mint Steve Trevor, Kristen Wiig mint Cheetah, Pedro Pascal mint Max Lord, Robin Wright mint Antiope és Connie Nielsen mint Hippolyta. A film producere Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot és Stephen Jones. Rebecca Steel, Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo és Wesley Coller executive producerekként működtek közre.

A forgatókönyvet a rendező, Patty Jenkins írta Geoff Johnsszal és Dave Callahammel közösen, Jenkins és Johns története alapján, a DC karaktereinek felhasználásával. Wonder Woman karakterét William Moulton Marston alkotta meg.

A Wonder Woman 1984 spoilermentes kritikáját már megtaláljátok az oldalon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.