The Batman

A lezárások ellenére az Egyesült Királyságban folytatódik a The Batman forgatása

Aggodalomra semmi ok, folytatódik a The Batman forgatása.

Miután a COVID-19 miatt többször is meg kellett szakítani a The Batman forgatását az Egyesült Államokban, Boris Johnson brit miniszterelnök által hozott legújabb korlátozások nem befolyásolják a munkát. A termelést először tavasszal kellett felfüggeszteni, majd nyár közepén Robent Pattinson pozitív vírustesztje miatt, igaz ez nem az egész munka sorsát pecsételte meg, mindössze a főszereplő jeleneteit tették félre.

Több forgatási képet is láttunk az elmúlt néhány hétben. A liverpooli forgatáson a pihenő után a főszereplőt alakító Pattinson is megjelent, de a Zoë Kravitz karaktere mellett a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell Pingvinjét is kiszúrták. Majd pár napot Chicagóban is forgattak, itt Pingvin és Batman pattant motorra. Most pedig a legújabb hírek szerint ismét az Egyesült Királyság területén forgatnak, s mindezt úgy, hogy kijárási korlátozást vezettek be a szigetország területén. Boris Johnson által bejelentett korlátozások november 5. és december 2. között lépnek érvénybe.

Ezúttal azonban a szigorítás nem befolyásolja a munkát, nem kell leállítani a forgatást, az előírások betartása mellett folytatódhat a munka. Többeknek nem volt teljesen egyértelmű, hogy kire/kikre vonatkozik pontosan a rendelet, ezért Oliver Dowden parlamenti képviselő közösségi oldalán próbálta meg tisztázni.

A változtatásokat úgy kell értelmezni, hogy az embereknek otthonról kellene dolgozni, ahol ez lehetséges. Ahol ez nem kivitelezhető, a munkahelyre történő utazás engedélyezett – például ide tartozik a zárt kapuk mögött játszott élsportok, a film és tévés produkciók, valamint a telekommunikáció dolgozói.

Aggodalomra tehát semmi ok, nem állnak le a forgatással, továbbra is keményen dolgoznak az új Batman-filmen. Bár a film bemutatóját a Warner Bros. fél évvel eltolta, egy újabb halasztás akár még erre is hatással lehet. Jelentések szerint a forgatást valamikor jövő év elején fejezik be, szóval bőven akad még mit filmre venni.

A filmet eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, ám a COVID miatt előbb őszre, majd 2022. március 4-ére csúsztatta a Warner Bros.

Total
2
Shares
Previous Article

Végre Nintendo Switchen is elérhető a Borderlands 2 utolsó kiegészítője

Next Article

TESZT: Yakuza: Like a Dragon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!