Wide Screen
Image default
Filmek

A Jurassic World franchise producere elárulta, mikor kezdődik a harmadik rész forgatása

Frank Marshall producer egy interjúban elárulta, hogy mikor kezdik a Jurassic World 3. forgatását, de az Indiana Jones 5.-ről is esett néhány szó.

Frank Marshall producer egy interjúban elárulta, hogy mikor kezdik a Jurassic World 3. forgatását, de az Indiana Jones 5.-ről is esett néhány szó.

Miközben a kritikusok a földbe taposták J.A. Bayona rendező Jurassic World: Bukott birodalom folytatását, a nézők imádták, és csaknem megismételte az 2015-ös első rész sikerét, több mint 1 milliárd dollárt forgalmazott belőle a Universal Pictures. Ezek után nem is húzták sokáig a bejelentést, kitűzték a trilógia befejező rész premierét.

A stúdió 2021. június 11-ére tűzte ki a cím nélküli Jurassic World 3. bemutatóját, melyet az első rész rendezője, Colin Trevorrow forgat majd, a forgatókönyvet pedig Emily Carmichael (Tűzgyűrű: Lázadás, Battle at Big Rock) közösen írják. Mindeközben Frank Marshall a Forbes-nak arról beszélt, hogy a befejező rész előkészületei már javában zajlanak, és várhatóan jövő év februárjában kezdik a forgatást.

A következő Jurassic World-film kapcsán elárulhatom, hogy a londoni Pinewood Studios teljes mértékben felkészült a forgatásra. Úgy tervezzük, hogy jövő év februárjában kezdjük a forgatást, egyszóval minden mozgásban van.

Ami pedig az Indiana Jones 5. részét illeti, a producer elárulta, hogy még néhány évet várnunk kell a bemutatóra, hiszen nem akar összeállni a forgatókönyv, jelenleg is keményen dolgoznak a franchise szkriptjén.

Ami pedig az ötödik Indiana Jones-filmet illeti, még mindig dolgozunk a forgatókönyvön.

A Jurassic World 3.-ban visszatérnek az első két rész főszereplői, Chris Pratt (Owen Grady) és Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), miközben néhány hete megerősítést nyert egy korábbi pletyka is, vagyis hogy visszatérnek az eredeti Jurassic Park sztárjai, Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) és Jeff Goldblum (Ian Malcolm). Várhatóan Isabella Sermon (Maisie Lockwood) és B.D. Wong (Henry Wu) is visszatér, de lehet, hogy még ezzel sem tudtuk le a visszatérő karaktereket, hiszen az eredeti rész gyerekszereplői is bejelentkeztek Trevorrownál.

Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Még több a témában...

Az Indiana Jones producere megerősítette a rendezőt

Kévés Bence Mihály

Frank Marshall producer optimistán nyilatkozott a Jason Bourne franhcise jövőjéről

Kévés Bence Mihály

A Jurassic World: Dominion nem a franchise végét jelenti, hanem egy új éra kezdetét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat