Főoldal Filmek A Jurassic World franchise producere elárulta, mikor kezdődik a harmadik rész forgatása
Filmek

A Jurassic World franchise producere elárulta, mikor kezdődik a harmadik rész forgatása

Frank Marshall producer egy interjúban elárulta, hogy mikor kezdik a Jurassic World 3. forgatását, de az Indiana Jones 5.-ről is esett néhány szó.

508
Jurassic World

Frank Marshall producer egy interjúban elárulta, hogy mikor kezdik a Jurassic World 3. forgatását, de az Indiana Jones 5.-ről is esett néhány szó.

Miközben a kritikusok a földbe taposták J.A. Bayona rendező Jurassic World: Bukott birodalom folytatását, a nézők imádták, és csaknem megismételte az 2015-ös első rész sikerét, több mint 1 milliárd dollárt forgalmazott belőle a Universal Pictures. Ezek után nem is húzták sokáig a bejelentést, kitűzték a trilógia befejező rész premierét.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A stúdió 2021. június 11-ére tűzte ki a cím nélküli Jurassic World 3. bemutatóját, melyet az első rész rendezője, Colin Trevorrow forgat majd, a forgatókönyvet pedig Emily Carmichael (Tűzgyűrű: Lázadás, Battle at Big Rock) közösen írják. Mindeközben Frank Marshall a Forbes-nak arról beszélt, hogy a befejező rész előkészületei már javában zajlanak, és várhatóan jövő év februárjában kezdik a forgatást.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]A következő Jurassic World-film kapcsán elárulhatom, hogy a londoni Pinewood Studios teljes mértékben felkészült a forgatásra. Úgy tervezzük, hogy jövő év februárjában kezdjük a forgatást, egyszóval minden mozgásban van.[/penci_blockquote]

Ami pedig az Indiana Jones 5. részét illeti, a producer elárulta, hogy még néhány évet várnunk kell a bemutatóra, hiszen nem akar összeállni a forgatókönyv, jelenleg is keményen dolgoznak a franchise szkriptjén.

Ami pedig az ötödik Indiana Jones-filmet illeti, még mindig dolgozunk a forgatókönyvön.

A Jurassic World 3.-ban visszatérnek az első két rész főszereplői, Chris Pratt (Owen Grady) és Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), miközben néhány hete megerősítést nyert egy korábbi pletyka is, vagyis hogy visszatérnek az eredeti Jurassic Park sztárjai, Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) és Jeff Goldblum (Ian Malcolm). Várhatóan Isabella Sermon (Maisie Lockwood) és B.D. Wong (Henry Wu) is visszatér, de lehet, hogy még ezzel sem tudtuk le a visszatérő karaktereket, hiszen az eredeti rész gyerekszereplői is bejelentkeztek Trevorrownál.

Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Jurassic Park
Filmek

Colin Trevorrow szerint kár volt folytatni a Jurassic Parkot

Nem kellett volna folytatni a klasszikus Jurassic Parkot.