Főoldal Filmek A hírek szerint az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban akár még Ahsoka is szerepelhet
Filmek

A hírek szerint az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban akár még Ahsoka is szerepelhet

Rosario Dawson várhatón a The Mandalorian második évadában fog bemutatkozni Ahsoka Tano szerepében, de egy új jelentés szerint az Obi-Wan Kenobi-sorozatban is láthatjuk.

437
Ahsoka

Bár hivatalosan a Lucasfilm még nem erősítette meg, hogy Ahsoka Tano szerepelni fog-e az élőszereplős Star Wars-sorozat második évadában, ehhez képest több forrás is erről számolt be, hogy Rosario Dawson (Zombieland: A második lövés) főszereplésével keltik életre a közkedvelt jedikaraktert a kisképernyőn.

Már arról is olvashattunk híreket, hogy Ahsoka meglehetősen kis szerepet kap majd a The Mandalorian őszi visszatérésében, inkább csak felvezetőt kap a figura mielőtt önálló spin-off sorozatot kap, ahogy már arról is több forrás beszámolt, de úgy tűnik, hogy sokkal előbb visszatérhet a karakter, méghozzá a már bejelentett az Obi-Wan Kenobi-sorozatban, amiben szintén cameo szerepet kap.

A The Illumiderdi értesülései szerint tervek már vannak arra nézve, hogy Anakin Skywalker egykori tanítványa milyen szerepet tölthet be Kenobi mester sorozatában, miután teljesen új forgatókönyvet kap a sorozat, de még korai lenne biztosra venni a szerepét. A lap forrásai is óvatosan fogalmaztak ezzel kapcsolatban: a tárgyalások már megkezdődtek, hogy Dawson szerephez jusson a soron következő sorozatban.

A Kenobi-sorozat jóval Jon Favreau sorozata előtt játszódik (legalábbis), ez azonban még nem zárja ki, hogy Ahsoka szerepeljen benne, hiszen A klónok háborúja animációs sorozatban láttuk, hogy milyen szoros kapcsolat alakult ki a két szereplő között. Ez akár azt is jelentheti, hogy úgy döntött, megkeresi a száműzetésbe vonult jedimestert a Tatuinon, hogy megtudja az igazságot, mi történt mesterével.

Miután a Disney megerősítette, hogy nem fogják eltolni a bemutatót, így a Lucasfilm valamikor októberben készül műsorra tűzni a The Mandalorian következő évadát a Disney+ streamingszolgáltatón. Várhatóan a következő hetekben hivatalos információt is kapunk a folytatásról.  

Ahsoka
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események