Ahsoka

A Disney megerősítette, hogy Rosario Dawson Ahsoka Tano szerepében mutatkozik be a The Mandalorian S2-ben

Hivatalos, Ahsoka Tano is szerepel a The Mandalorian második évadában.

Hosszú ideje ment már pletyka arról, hogy Ahsoka Tano is szerepelni fog az élőszereplős Star Wars-sorozat második évadában, most azonban kapott egy fél megerősítést Rosario Dawson szereplése. Azért csal egy fél megerősítést, hiszen a bejegyzést azóta már törölték a hivatalos csatornáról. A Disney+ streamingszolgáltató hivatalos indiai fiókján jelent meg egy poszt, amiben üdvözölték az új karaktert, ám rejtélyes módon azóta már törölték a bejegyzést.

A bejegyzésből pontosan nem derült ki, hogy Ahsoka mikor kerül képernyőre a sorozatban, mindössze csak azt vetítették előre, hogy valamikor a jövőben Din Djarin-nal és a Bébi Yodával találkozni fog. A megerősítés természetesen nem ért váratlanul, hiszen már kész tényként közölték, hogy Dawson a rajongók közkedvelt karakterét fogja eljátszani a sorozatban. A törölt bejegyzésben még arra is rákérdeztek, hogy szerintünk kit fog játszani Sasha Banks? Bank karakteréről korábban már foglalkoztunk, hogy ki lehet ez a titokzatos csuklyás karakter a sorozatban.

A korábbi hírek szerint Ahsoka nem az egyedüli olyan karakter, akit majd látunk valamelyik animációs Star Wars-sorozatból, mert A klónok háborújából és a Lázadókból egyaránt lehetnek vendégszereplők a The Mandalorian idei szériájában. Nem olyan rég Rahul Kohli tett arra utalást, hogy esetleg Ezra Bridger-t alakíthatja majd a sorozatban. Az viszont biztos, hogy Boba Fett feltűnik benne, méghozzá Temuera Morrison alakításában, csakúgy mint Bo-Katan.

A The Mandalorian S2 első részét ma hajnalban mutatták be a Disney+ streamingszolgáltatón, mi pedig természetesen hamarosan hozzunk az első négy rész spoilermentes kritikáját. Este figyeljétek az oldalt! Az Erő legyen veletek!

Total
14
Shares
Previous Article
A legnagyszerűbb filmes gonoszok

A legnagyszerűbb filmes gonoszok - 2. rész

Next Article
The Mandalorian

Egy legendás karakter visszatérésével indít a The Mandalorian második évada

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!