The Mandalorian

Egy legendás karakter visszatérésével indít a The Mandalorian második évada

Egy rég nem látott közönségkedvenc tűnt fel újra a színen.

A tavalyi nagy siker után idén második évadával folytatódik a The Mandalorian című sorozat. Jon Favreau korábban elmondta, hogy nagy szerencsére a koronavírus-járvány előtt be tudták fejezni a forgatást, és az utómunkával is jól álltak, így nem kellett eltolni a bemutatót, nagyjából egy évvel az első szezon után itt is a folytatás.

Folyamatosan jöttek az újabb és újabb hírek arról, hogy kiket is hozhat vissza a Disney+ sorozata. Hónapok óta a legizgalmasabb információk egyike, hogy szinte biztosnak látszik, hogy először láthatjuk majd Ashoka Tanót előszereplős produkcióban, ráadásul Rosario Dawson alakításában. Ezt a pletykát néhány órával ezelőtt gyakorlatilag maga a Disney is megerősítette, biztosat azonban azért nem tudunk mondani, mert hamar le is vették a posztot. Ahsokán kívül ráadásul Ezra Bridger visszatéréséről is volt szó korábban.

Nem ők okozták azonban a meglepetést az évadnyitóban, hanem egy olyan karakter, akire szintén sokan számítottak.

Természetesen a továbbiakban spoilerek jönnek az első epizódból.

A nyitórész során Din és Baby Yoda kalandjait követjük, akik egy ponton egy rejtélyes fekete alakkal találkoznak. Sokáig nem tudjuk megállapítani, hogy kiről is van szó, azonban a kamera szépen lassan Temuera Morrisonra közelít, aki A klónok támadásában és több animációs sorozatban is alakította Jango Fettet, most pedig Boba Fettként jelent meg. A fejvadász minden bizonnyal erős páncéljának köszönhetően élte túl a korábbi eseményeket, hogy egy Sarlacc lenyelte őt (ahogy arra korábban a képregényben is utaltak).

A mai nap során még jövünk a második évad első négy részének kritikájával, este figyeljétek az oldalt.

Boba Fett
Total
5
Shares
Previous Article
Ahsoka

A Disney megerősítette, hogy Rosario Dawson Ahsoka Tano szerepében mutatkozik be a The Mandalorian S2-ben

Next Article

KRITIKA: Borat utólagos mozifilm: Produkciós kenőpénz szállítása az amerikai rezsimnek a Kazahsztán egyszeri dicsőséges nemzetének hasznára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!